Ελλάδα

Φωτιά στη Χαλκιδική: Ζητούν 80 ευρώ τη βραδιά από πυρόπληκτους για ένα δωμάτιο

Πολίτες που δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους αναζητούν προσωρινή στέγη μετά τη μεγάλη πυρκαγιά.

Μια σοβαρή καταγγελία έρχεται από τη Χαλκιδική, την ώρα που άνθρωποι οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις περιοχές που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά αναζητούν ένα μέρος για να διανυκτερεύσουν.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει η Parallaxi, πολίτες που δεν μπορούν ακόμη να επιστρέψουν στα σπίτια τους, είτε εξαιτίας των ζημιών είτε λόγω των εκκενώσεων, απευθύνθηκαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής για να εξασφαλίσουν προσωρινή διαμονή.

«Καλή τιμή» στα 80 ευρώ για μία νύχτα

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων φέρονται να ρωτούν όσους επικοινωνούν μαζί τους εάν προέρχονται από τις περιοχές που χτυπήθηκαν από την πυρκαγιά, ενημερώνοντάς τους στη συνέχεια ότι μπορούν να τους κάνουν «καλή τιμή».

Η τιμή που προτάθηκε σε πυρόπληκτους, σύμφωνα πάντα με την ίδια καταγγελία, έφτανε τα 80 ευρώ για μία διανυκτέρευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
EUROJACKPOT κλήρωση Chevron Left
Κλήρωση Eurojackpot σήμερα 14/8: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 17 εκατ. ευρώ
Ο Απόστολος Σίσκος με πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό των 200μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
Απόστολος Σίσκος Chevron Right