Ελλάδα

Θύμα άγριας επίθεσης 17χρονος στο Μενίδι – Προσπάθησαν να τον ληστέψουν με μαχαίρι και σπασμένο μπουκάλι

Τον πλησίασαν με σκοπό να τον ληστέψουν.
Σαλαμίνα Περιπολικό
EUROKINISSI

Θύμα βίαιης επίθεσης από τρεις ανήλικους έπεσε ένας 17χρονος στο Μενίδι, με τους δράστες να επιχειρούν να τον ληστέψουν χρησιμοποιώντας μαχαίρι και σπασμένο γυάλινο μπουκάλι.

Ο 17χρονος μίλησε τη Δευτέρα (17/8) στο Star για όσα συνέβησαν, αναφέροντας ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν ήταν επίσης ανήλικα, ηλικίας από 14 έως 17 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι τρεις νεαροί τον πλησίασαν με σκοπό να τον ληστέψουν. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης χρησιμοποίησαν μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι, με τον 17χρονο να καταφέρνει τελικά να ξεφύγει και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Μετά το περιστατικό, ο ανήλικος πήγε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, τόσο για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες της επίθεσης όσο και για να ταυτοποιήσουν τους ανήλικους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ελληνικός Στρατός Στρατιώτες Chevron Left
Η εταιρεία για όλες τις δουλειές και τα περίεργα του διαγωνισμού για τον ιματισμό του Στρατού
Σίφνος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου - Ποιοι ήταν οι τρεις επιβάτες
Chevron Right