Ελλάδα

Bullying στον Πύργο: «Θα πάθεις χειρότερα» απειλούσαν τον 14χρονο

Τι λέει ο 14χρονος που δέχτηκε bullying στον Πύργο.

Ο 14χρονος που δέχτηκε bullying στον Πύργο μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε και εξιστόρησε πόσο δύσκολα πέρασε.

Του έλεγαν ότι αν «δεν μας καλύψεις θα πάθεις χειρότερα και κάνεις καιρό να βγεις από το σπίτι». «Νιώθω πλέον περισσότερη ασφάλεια και ικανοποίηση», δηλώνει τώρα ο 14χρονος, αφότου πληροφορήθηκε ότι η αστυνομία προσήγαγε τους τρεις δράστες. Και οι τρεις τους θα δικαστούν για τις πράξεις που κατηγορούνται.

Όλα ξεκίνησαν με τις φωτιές πριν από ένα χρόνο στο σχολείο, όπως είπε στο Mega. Τον 14χρονο άρχισαν να τον ενοχλούν στα τέλη του περασμένουν Ιουλίου. «Ξεκίνησαν να με χτυπάνε», είπε, αλλά δεν μας είπαν γιατί.

Του εγκαλούσαν επειδή έστειλε τα βίντεο στην Αστυνομία, σημείωσε. 

Δείτε τι είπε ο 14χρονος για την επίθεση:

Το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8) προσήχθη από την αστυνομία και ο τρίτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση bullying σε βάρος 14χρονου μαθητή στον Πύργο.

Ο 14χρονος υπέβαλε μήνυση κατά των τριών προσώπων, στους δύο για σωματική βλάβη και στον τρίτο για απειλή.

Σύμφωνα με το Patrisnews, ο ένας εκ των τριών απολογήθηκε ενώ ο άλλος πήρε προθεσμία έως τη Δευτέρα για να απολογηθεί.

Οι δράστες αποκάλυψαν μόνοι τους την δράση τους μέσω της δημοσιοποίησης ενός βίντεο στα social media. Ειδικότερα, στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega φαίνεται το ανήλικο θύμα να έχει απομονωθεί από δύο νεαρούς και να τον χτυπούν, χαστουκίζοντάς το. Στο σημείο βρισκόταν και ένα μικρότερο παιδί, το οποίο τελικά και απομακρύνθηκε.

Οι δύο νεαροί που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο αγόρια ηλικίας 16 και 18 ετών, σταμάτησαν να παρενοχλούν τον ανήλικο όταν παρενέβησαν περαστικοί που τους φώναζαν να σταματήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εξορκισμοί στη Θεσσαλονίκη: Το παρελθόν και τα σκάνδαλα της «Εκκλησίας των Εθνών»
Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Εκτίναξη EBITDA στα 117 εκατ. ευρώ - Τζίρος στα 479 εκατ. ευρώ 
Chevron Right