Ελλάδα

Κακοκαιρία Cassandra: «Δεν ήχησε το 112» λέει ο αδερφός του θύματος – «Τον βρήκαμε 8 χιλιόμετρα μακριά»

Νέες λεπτομέρειες για την τραγωδία με τον νεκρό 52χρονο από την κακοκαιρία Cassandra στο φως της δημοσιότητας.

O αγνοούμενος από την κακοκαιρία Cassandra στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε νεκρός, δίπλα σε κορμό δέντρου, από τον οποίο φαίνεται ότι επιχείρησε να πιαστεί για να σωθεί.

Ο 52χρονος άνδρας, πατέρα ενός παιδιού, εργαζόταν σε λατομείο στην περιοχή Λεπενού και παρασύρθηκε από χείμαρρο από ρέμα που φούσκωσε στην περιοχή.

Ο αδελφός του θύματος μίλησε στο MEGA και ανέφερε ότι ο αδερφός του δούλευε εκεί «κάνα δύο χρόνια νομίζω, δούλευε εκεί φύλακας, τον είχανε παράνομο εκεί, δίχως ασφάλεια. Πότε νύχτα, πότε πρωί, πότε απόγευμα, δεν είχε σταθερό ωράριο. Από το σπίτι έφυγε απόγευμα. Είχε βάρδια, είχε ανάγκη το μεροκάματο, φτωχός ήταν, ταλαίπωρος».

Τότε ξέσπασε η βροχή και τον παρέσυρε. «Γύρισε ένα μεταλλικό μηχάνημα 30 τόνους, το έφερε τούμπες, δεν θα κατάφερνε να αναποδογυρίσει ένα κουβούκλιο μικρό 150 κιλά, 200, λαμαρίνες; Που ήταν αυτός μέσα και φύλαγε; Έβρεχε όλη τη νύχτα και απλώς δεν είχε ορατότητα να δει, δεν υπολόγιζε, ήρθε το νερό όλο μαζί και τα πήρε, ό,τι βρήκε μπροστά του, το πήρε».

Όσον για το πού βρέθηκε το φυλάκιο και ο άτυχος αδερφός του λέει: «Το κουβούκλιο βρέθηκε 20 με 40 μέτρα μακριά, στριμωγμένο ανάμεσα σε κάτι σίδερα και σταμάτησε εκεί. Αυτόν τον πήρε, μπήκε μέσα το κουβούκλιο στο νερό και τον βρήκαμε 8 χιλιόμετρα περίπου μακριά, σε κάτι χωράφια.

Ο αδελφός του θύματος δήλωσε ότι το 112 δεν ήχησε: «Δεν ήχησε για να ξέρουμε κάτι. Απλώς ξέραμε ότι στη Δυτική Ελλάδα θα βρέξει. Δεν ήρθε μήνυμα σε κανέναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις 22:00 το εκλογικό αποτέλεσμα – Πάνω από 150.000 τα νέα μέλη
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες - Η ώρα για τον νικητή
Chevron Right