Κορονοϊός: Τέταρτος νεκρός στη Θεσσαλονίκη

Ενας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την πανδημία του κορονοϊού.
Κορονοϊός: Τέταρτος νεκρός στη Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
iEidiseis

iEidiseis

09:35 - 15/03/2020
Τελευταία ενημέρωση: 12:09 - 15/03/2020

Τους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα καθώς όπως ανακοίνωσε ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κατέληξε ένας από τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για έναν 53χρονο που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου εδώ και κάποιες ημέρες.

Ο άνδρας ήταν εργαζόμενος του νοσοκομείου Κοζάνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παρουσιάσει και άλλα προβλήματα υγείας.

Ο 53χρονος νοσηλευόταν με πνευμονία, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται τις τελευταίες ημέρες.

228 κρούσματα

Υπενθυμίζεται πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του COVID-19 στην Ελλάδα ανέρχονταν έως το βράδυ του Σαββάτου σε 228, ενώ έχουν προηγηθεί ακόμα τρεις θάνατοι στη χώρα μας που αποδίδονται στον νέο ιό.

Ειδικότερα, χθες. Σάββατο, ανακοινώθηκαν δύο θάνατοι από τον νέο κορονοϊό, καθώς ένας 90χρονος, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» στις 11 Μαρτίου 2020 κατέληξε το πρωί του Σαββάτου. Ο 90χρονος καταγόταν από τη Δαμασκηνιά Βοΐου της Κοζάνης. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι δυο συγγενείς του.

Ο δεύτερος θάνατος αφορά έναν 67χρονο από τη Ζάκυνθο, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί.

O πρώτος θάνατος από το νέο κορονοϊό ανακοινώθηκε πριν από δύο ημέρες. Πρόκειται για τον 66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα, μέλος της ομάδας των ταξιδιωτών στους Αγίους Τόπους.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων