Ελλάδα

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του ο ιδιοκτήτης γηροκομείου στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, στο οποίο είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού.

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έδωσε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου είχαν εντοπιστεί κρούσματα του κορονοϊού.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον 41χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τον Τ/Σ ΑΝΤ1, ωστόσο, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία, λόγω και του ιδιόχειρου σημειώματος που βρέθηκε δίπλα του.

Ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, κατά τον ίδιο σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι προχθες, Δευτέρα, έγινε γνωστό ότι δύο εργαζόμενες και μια τρόφιμη της εν λόγω μονάδας είχαν βρεθεί θετικές στον ιό. Πρόκειται για μια ηλικιωμένη 88 ετών η οποία είναι ασυμπτωματική αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Η ανάρτηση του Δημάρχου

Για απώλεια ενός εξέχοντος μέλους της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου κάνει λόγο ο Δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Καλαφατέλης.

Αναλυτικά, ο ίδιος έγραψε στο Facebook:

https://www.facebook.com/giannis.kalafatelis/posts/10221749423956428

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
8 λέξεις: Ο ρόλος – έκπληξη που θα υποδυθεί ο Γιάννης Σπαλιάρας
Πάμε για νέο ρεκόρ στα κρούσματα σήμερα
Chevron Right