iEidiseis.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑiEidiseis.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑiEidiseis.gr - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • AUTO - MOTO
    • EDITORIAL
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • MEDIA
    • OPINIONS
    • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • SHOWBIZ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • VIDEO
    • VIRAL
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Live οι εξελίξεις για τον κορονοϊό
στην Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο

Ελλάδα

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Πώς ο 20χρονος σκότωσε και έκαψε τον ξενοδόχο - Τι λέει ο δράστης Κύριο

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Πώς ο 20χρονος σκότωσε και έκαψε τον ξενοδόχο - Τι λέει ο δράστης
Newsroom Newsroom Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 - 13:23
Tweet

Για μια χούφτα ευρώ έγινε το φονικό που έχει συνταράξει την κοινωνία της Σαντορίνης. Τι είπε ο φερόμενος ως δράστης στις ελληνικές Αρχές. Περιέλουσε το πτώμα με βότκα και το έκαψε. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Για ένα χρέος μόλις 200 ευρώ χάθηκε η ζωή ενός ανθρώπου στη Σαντορίνη. Ολοένα περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η κοινωνία του νησιού είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του 69χρονου ξενοδόχου. 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 20χρονος που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για το έγκλημα, ο άτυχος ξενοδόχος τού χρωστούσε τα χρήματα από πέρυσι. Λέει πως αυτά προέρχονταν από μεροκάματα, από τα οποία ζει την οικογένεια του και πως η οφειλή τους τον έφερε σε δεινότατη θέση. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ξενοδόχος του επιτέθηκε πρώτος, όταν ο νεαρός, αλβανικής υπηκοότητας, του ζήτησε τα δεδουλευμένα του. Συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) αναφέρει πως ο 20χρονος βρίσκεται παράνομα στην χώρα μας και πως εντοπίστηκε από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στην περιοχή του ξενοδοχείου στην Οία, όπου έγινε το φονικό.

Ομολογία με φρικτές λεπτομέρειες

Ειδικότερα, μετά από την ανεύρεση του απανθρακωμένου πτώματος του 69χρονου, σε δωματιάκι δίπλα από στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του την περασμένη Παρασκευή και αφότου οι αστυνομικοί βρήκαν κηλίδες αίματος έξω από τον χώρο, σχημάτισαν τη βάσιμη υπόνοια πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες Δευτέρα στον Πειραιά.

Εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες, οι αστυνομικοί είδαν τον νεαρό να κινείται στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα και χτες το απόγευμα τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Θήρας.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, ο 20χρονος ομολόγησε το έγκλημά του και ισχυρίστηκε πως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πήγε στο ξενοδοχείο να ζητήσει τα 200 ευρώ από τον ξενοδόχο, ο οποίος, όπως είπε, του τα χρωστούσε από πέρσι, οπότε κι εργαζόταν στο ξενοδοχείο του.

Περιέλουσε το πτώμα με βότκα και το έκαψε

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός, ο οποίος τελεί υπό κατάσταση σοκ και κλαίει διαρκώς, ισχυρίστηκε πως ο ξενοδόχος, ο οποίος ήταν ιδιαιτέρως σωματώδης, τον εξύβρισε και του επιτέθηκε πρώτος, προκειμένου να τον χτυπήσει μ’ ένα μπουκάλι σαμπάνια. Πάλεψαν και ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε, μ’ αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

«Θόλωσε το μυαλό μου», είπε ο 20χρονος και ισχυρίστηκε πως, αμέσως μετά, έσυρε το πτώμα μες στο ξενοδοχείο και το δωματιάκι δίπλα από τη ρεσεψιόν, όπου το περιέλουσε μ’ ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, προκειμένου να σκηνοθετήσει ατύχημα. 

Ο νεαρός έχει συλληφθεί άλλες δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας. Όπως ισχυρίστηκε, περνούσε με τα πόδια τα ελληνοαλβανικά σύνορα, προκειμένου να εργαστεί στην Ελλάδα και ν’ αποστέλλει χρήματα στη μητέρα και τις δυο μικρότερες αδελφές του, καθώς είναι ορφανός από πατέρα, κι έπρεπε να ζήσει την οικογένειά του.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ο 20χρονος κρατείται και αναμένεται το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία, βάσει της οποίας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

«Είχαν προσπαθήσει να τον κλέψουν» 

Εν τω μεταξύ, ο Μανώλης Ορφανός, δημοτικός σύμβουλος Θήρας και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ), μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τόνισε πως όλη η κοινωνία του νησιού έχει συγκλονιστεί.

«Ο θανών ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ φιλικός σε όλους και ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα, ούτε στα επαγγελματικά του, ούτε στα κοινωνικά. Επίσης, δεν είχε ακουστεί ποτέ να είχε με κάποιους διαφορές», υπογράμμισε.

Ο ξενοδόχος ήταν οικονομικά εύρωστος και σύμφωνα με τον κ. Ορφανό, πριν από δύο χρόνια, ομάδα ανθρώπων είχε προσπαθήσει να τον ληστέψει χωρίς αποτέλεσμα, αφού ο επιχειρηματίας τούς είχε προπηλακίσει και είχε σταματήσει τη ληστεία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δεκ 01, 2020
Tags
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  • ΕΓΚΛΗΜΑ
  • ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχετικά Άρθρα

  • Δένδιας: Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα η επέκταση χωρικών υδάτων στο Ιόνιο Δένδιας: Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα η επέκταση χωρικών υδάτων στο Ιόνιο
  • Οι βαλίτσες των πυρηνικών στα χέρια του Τραμπ - Του έσβησαν τους κωδικούς Οι βαλίτσες των πυρηνικών στα χέρια του Τραμπ - Του έσβησαν τους κωδικούς
  • Παγώνη: Ο λόγος που απέρριψε δουλειά με 14.000 ευρώ το μήνα Παγώνη: Ο λόγος που απέρριψε δουλειά με 14.000 ευρώ το μήνα
επιστροφή στην κορυφή

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Live οι εξελίξεις για τον κορονοϊό
στην Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο

NEWSROOM

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • Έλλη Στάη για σεξουαλική παρενόχληση: Όλοι ξέραμε ότι αυτά συνέβαιναν Media | 20-01-2021 21:48
  • Οι βαλίτσες των πυρηνικών στα χέρια του Τραμπ - Του έσβησαν τους κωδικούς Κόσμος | 20-01-2021 21:35
  • Πάιατ: Φίλος της Ελλάδας ο Μπάιντεν Πολιτική | 20-01-2021 21:21
  • Παγώνη: Ο λόγος που απέρριψε δουλειά με 14.000 ευρώ το μήνα Ελλάδα | 20-01-2021 21:14
  • Δένδιας: Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα η επέκταση χωρικών υδάτων στο Ιόνιο Πολιτική | 20-01-2021 21:00
  • Kamala Harris: Η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος στις ΗΠΑ Κόσμος | 20-01-2021 21:00
  • Στέφανος Μουαγκιέ: Από ένα φασιστικό μόρφωμα με απειλούσαν για τη ζωή μου Showbiz | 20-01-2021 20:43
  • Κορονοϊός: Μικρή αύξηση του δείκτη Rt στην Ελλάδα - Τι σημαίνει Υγεία | 20-01-2021 20:40
  • Survivor 2021: Επικοί καυγάδες, το ξεκαθάρισμα και το έπαθλο Media | 20-01-2021 20:31
  • Βουλή: Με 284 ψήφους πέρασε η επέκταση των 12 ν.μ. στο Ιόνιο Πολιτική | 20-01-2021 20:24
  • Πενς: Κάποιοι τον απείλησαν με κρεμάλα, εκείνος χειροκρότησε την Χάρις Κόσμος | 20-01-2021 20:24
  • Μίνα Αρναούτη για υπόθεση Παντελίδη: Ήρθε η δικαίωση για 4η φορά Showbiz | 20-01-2021 20:07
  • Γρηγόρης Βαλτινός: Ο λόγος που δεν έπαιξε στους «Δύο Ξένους» Media | 20-01-2021 19:59
  • Λευκός Οίκος: Η κοινωνική δικαιοσύνη ξεκινά Κόσμος | 20-01-2021 19:50
  • Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Άλλους 8 μάρτυρες προτείνουν στον εισαγγελέα Κακλαμανάκης και Μπεκατώρου Ελλάδα | 20-01-2021 19:44
  • Σταϊκούρας για εστίαση: Πρόσθετη στήριξη του κλάδου Οικονομία | 20-01-2021 19:38
  • Μόσιαλος για «βρετανική» μετάλλαξη: Πλεονέκτημα μετάδοσης έως και 50% - Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα Υγεία | 20-01-2021 19:36
  • Πέθανε ο Μάκης Μαΐλης Ελλάδα | 20-01-2021 19:18
  • Μητσοτάκης για ορκωμοσία Μπάιντεν: Προσβλέπουμε στην ενίσχυση των δεσμών και της φιλίας Ελλάδας - ΗΠΑ Πολιτική | 20-01-2021 19:14
  • Μάγια Αγγέλου: Η εμβληματική Αφρικανή συγγραφέας με το ελληνικό επώνυμο έγινε Barbie Viral | 20-01-2021 19:12
Όλες οι Ειδήσεις

ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον Γιώργο Λακόπουλο

Νίκος Αναστασιάδης: Δαίμονας
Νίκος Αναστασιάδης: Δαίμονας
19-01-2021 18:35
Νίκος Δένδιας: Οχυρό
Νίκος Δένδιας: Οχυρό
18-01-2021 15:31
Θόδωρος Λιβάνιος: Παρεμβάσεις
Θόδωρος Λιβάνιος: Παρεμβάσεις
17-01-2021 18:19
Περισσότερες Προσωπογραφίες
iEidiseis.gr
iEidiseis.gr
  • RSSSubscribe us on News
  • FacebookLike us on Facebook
  • TwitterFollow us on Twitter
  • Google News
  • Youtube Subscribe on Youtube
  • Ποιοι Είμαστε
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
Copyright © 2018 - 2020 iEidiseis.gr (NEWSROOM Ι.Κ.Ε.). All rights reserved.
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • AUTO - MOTO
    • EDITORIAL
    • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • MEDIA
    • OPINIONS
    • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • SHOWBIZ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • VIDEO
    • VIRAL
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ