Ελλάδα

Μητροπολίτης Φθιώτιδος για 20 πιστούς στους ναούς: Έτσι θα έχουμε και ατομικά λεωφορεία

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών στο Κυριακάτικο μήνυμά του έριξε τον υπαινιγμό του προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τις εκκλησίες. 

Ανοιχτοί ήταν χθες για τους πιστούς οι Μητροπολιτικοί ναοί σε ολόκληρη τη χώρα, με μέτρα κατά της πανδημίας.

Η κυβέρνηση αποφάσισε την τέλεση λειτουργίας στον καθεδρικό ναό εκάστου Δήμου, με αναλογία ενός πιστού ανά 25 τετραγωνικά και με όριο τους 20 πιστούς και με υποχρεωτική χρήση μάσκας, καθώς και υποχρεωτικό test με ευθύνη της οικείας Ιεράς Μητροπόλεως σε ιερείς και ψάλτες.

Οι εκκλησίες θα δεχτούν πιστούς και την Πέμπτη 25η Μαρτίου αλλά και την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών στο Κυριακάτικο μήνυμά του έριξε τον υπαινιγμό του προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ζήτησε όμως την βοήθεια του θεού για να μην ξεστομίσει κάτι που δεν πρέπει.

«Έτσι θα έχουμε και ατομικά λεωφορεία, λόγω της πανδημίας» είπε όλο νόημα όμως ο σεβασμιότατος.

(Πηγή: tvstar)

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας 22 Μαρτίου
YFSF: Η Τάνια Μπρεάζου θριάμβευσε ως Τζένη Βάνου
Chevron Right