Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Η European Super League καταρρέει επειδή το «θέλει» η ποδοσφαιρική λογική.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΚΕΔΙ, Ν. Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ, Γ. Καββαθάς, μιλούν στο iEidiseis για την εστίαση και κάνουν λόγο για ανυπολόγιστες καταστροφές στον κλάδο, καθώς και για έλλειψη ουσιαστικής στήριξης εκ μέρους της Πολιτείας.  

Από τη μία πλευρά η σημαντική αύξηση των κρουσμάτων, που φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο την επιβολή ενός καθολικού lockdown και από την άλλη η μέγγενη της ύφεσης, η οποία σφίγγει ασφυκτικά την ελληνική οικονομία.   

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως άπαντες θα θυμούνται το 2020 με πολύ άσχημο τρόπο. Είναι επίσης σίγουρο πως πολλοί βλέπουν το 2021 σαν έναν δρόμο που «υπόσχεται» να τους οδηγήσει σε πιο χαρούμενες ημέρες. Ας δούμε γιατί. 

Άνθρωποι που γνωρίζουν πόσο βυθίστηκε η ελληνική οικονομία το 2020, μίλησαν στο iEidiseis για τα συντρίμμια που αφήνει πίσω της η διττή κρίση που βιώνουμε και εξέφρασαν τις εκτιμήσεις τους για τον μέλλον, που δυστυχώς δεν προοιωνίζεται και τόσο φωτεινό…  

Κραυγή αγωνίας από εργαζόμενο στον επισιτισμό, ο οποίος τονίζει στο iEidiseis πως ο κλάδος παραμένει αθωράκιστος απέναντι στις δυσβάσταχτες συνέπειες της νέας οικονομικής κρίσης. Χριστούγεννα με επίδομα 534 ευρώ.

Οι αυτοαπασχολούμενοι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί ταξί έχουν ξεπεράσει τα όριά τους και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για τον κλάδο, δηλώνει στο iEidiseis ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Ευθύμιος Λυμπερόπουλος.    

Πανελλήνια πρωτιά για την ομάδα ASPiRE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Θα εκπροσωπήσει στη χώρα μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.   

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (ΠΟΦ), Σπύρος Διαμαντόπουλος, μίλησε στο iEidiseis για το οικονομικό αδιέξοδο στ’ οποίο έχει περιέλθει ο κλάδος.  

Για τους Τραμπ και Μπάιντεν δεν αρκεί το θετικό αποτέλεσμα στις αμερικανικές εκλογές για να κυβερνήσουν την επόμενη ημέρα.   

Σελίδα 1 από 454

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις