Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

«Καταστροφικό για τον ήδη πτωχευμένο κλάδο μας», δηλώνει στο iEidiseis ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, όσον αφορά στο σχέδιο «Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας».

Δύο γυναίκες αποκαλύπτουν στο iEidiseis τι έγινε στην Κυψέλη το βράδυ της Παρασκευής. Η μία εξ αυτών βρισκόταν στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, ενώ ή άλλη προσήχθη στη ΓΑΔΑ χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ εκεί όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια.

«Ο κλάδος οδηγείται ολοταχώς προς την πτώχευση», δηλώνει στο iEidiseis για τα ταξί, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε οριακά επίπεδα βρίσκονται ιδιοκτήτες ιδιωτικών γυμναστηρίων στην Ελλάδα, καθώς και χιλιάδες εργαζόμενοι. Έκκληση προς την κυβέρνηση απηύθυνε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Γιάννης Γκόβας.

Κινητοποιήσεις που ενδέχεται ν’ αποτρέψουν το άνοιγμα των καταστημάτων την 1η Ιουνίου έρχονται στην εστίαση. «Ανάλγητη η κυβέρνηση. Πληρώσαμε 4 μνημόνια, δεν θα πληρώσουμε και τον κορονοϊό», δηλώνει στο iEidiseis ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, που τονίζει πως 400.000 εργαζόμενοι είναι στο αέρα.

«Δεν υπάρχει κανένα μέτρο ενίσχυσης», δήλωσε στο iEidiseis ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. Οι επιχειρήσεις είναι σε οριακό σημείο ανεξάρτητα από την ημερομηνία ανοίγματος των καταστημάτων, τονίζει. Μίχαλος: Η κυβέρνηση θα πρέπει να επανεξετάσει τα 7 στάδια.

Ο κορονοϊός στην Ελλάδα τελειώνει τέλη Μαΐου όμως πιθανότατα θα έχουμε ένα νέο κύμα από φθινόπωρο τονίζει ο Γ. Τούντας, ενώ ο Αλκ. Βατόπουλος λέει πως «δεν θα βγούμε όλοι μαζί» αναφερόμενος στην άρση των μέτρων. 

Η επάνοδος στην κανονικότητα θα πραγματοποιηθεί σταδιακά, με άρση των περιοριστικών μέτρων κατά κανόνα σε αντίστροφη πορεία από αυτήν που εφαρμόστηκαν, δηλώνει στο iEidiseis ο πρύτανης ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος.

Εάν είστε σε μία από τις χώρες που είναι σε καραντίνα ή γενικά αισθάνεστε άγχος για την πανδημία του κορονοϊού, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα όνειρά σας είναι λίγο περίεργα τον τελευταίο καιρό.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, μίλησε στο iEidiseis για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, μετά τα 20 θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην συνοικία των Ρομά της Νέας Σμύρνης

Σελίδα 1 από 452

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ