Παύλος Μαργαρίτης

Παύλος Μαργαρίτης

O Κώστας Τσουκαλάς αναλύει στο iEidiseis την «επόμενη μέρα» στα εργασιακά. «Είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει καθήλωση αποδοχών», σημειώνει. Τι λέει για τη μείωση μισθού. προβλέπεται για αναστολή συμβάσεων, επίδομα των 534 ευρώ και πρόγραμμα SURE.

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί, λίγες ημέρες πριν από το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων, για σειρά ζητημάτων για τα οποία το Υπουργείο Παιδείας φαίνεται νη μην επιδιώκει ούτε τον διάλογο. Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ εξηγεί στο iEidiseis ότι η κινητοποίηση του κλάδου αποσκοπεί στην προστασία εκπαιδευτικών - μαθητών - γονέων και αναφέρεται σε όσα ανησυχούν τη σχολική κοινότητα.

Η κατάσταση του εμπορικού κόσμου είναι πολύ δύσκολη ανεξάρτητα από την ημερομηνία πλήρους άρσης του λουκέτου στα καταστήματα, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων του κλάδου στο iEidiseis. Ποια μέτρα ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προκειμένου «να σταθούν όρθιες οι επιχειρήσεις». Νέο ωράριο στα καταστήματα της Αθήνας.

Τη χθεσινή υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων μέσω voucher σχολίασε ο Δ. Βερβεσός λέγοντας στο iEidiseis πως η «λύση» ήρθε με καθυστέρηση, ενώ επανέλαβε τη θέση για υπαγωγή των δικηγόρων στο επίδομα των 800 ευρώ.

Από τη Λάρισα, όπου και βρίσκεται προκειμένου να βοηθήσει στο έργο των αρχών, ο πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, Βασίλης Πάντζος, μιλάει στο iEidiseis για την έκτακτη συνθήκη που δημιούργησε στον τοπικό οικισμό των Ρομά ο κορονοϊός.

Απίστευτες καταγγελίες με τον κορονοϊό να καλπάζει. Καλούν τους εργαζόμενους στην εργασία τους παρά το ότι οι επιχειρήσεις είναι «κλειστές» από το νόμο. 

«Αθώο» κρίνεται το αυγό το οποίο μπορούμε να καταναλώνουμε άφοβα καθημερινά χωρίς να ανησυχούμε για την επιβάρυνση της καρδιάς μας όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα

 

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Σεισμική δόνηση νοτιοανατολικά της Ρόδου το απόγευμα της Τετάρτης

Σελίδα 1 από 150

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ