Σοφία Κατσαρέλη

Σοφία Κατσαρέλη

Στα σχολεία η εγκύκλιος με τις οδηγίες λειτουργίας. Τι προβλέπεται για τη διαμόρφωση των σχολικών αιθουσών, την απόσταση των μαθητών, αλλά και τα γραφεία και τις συνεδριάσεις των εκπαιδευτικών.

Η Dr. Χριστίνα Αντωνοπούλου, Ph.D., Επίκ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικαστηριακή Ψυχολόγος, Ψυχολόγος – Κοινωνιολόγος, μιλά στο iEidiseis.gr για την ιδιαιτερότητα του φετινού Πάσχα. Ο διαφορετικός, βαθύτερος συμβολισμός και η ανάγκη, να βγούμε από αυτή τη δοκιμασία, έχοντας ανακαλύψει καινούριες αξίες, κατά το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι, αναγεννημένοι.

Η επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» απαντά στο iEidiseis.gr για τις επιπτώσεις του εγκλεισμού στην ψυλολογία μας. Πώς μπορούμε να βγούμε αλώβητοι από τη δοκιμασία της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

 

Οι επιστήμονες στην Ιταλία απορρίπτουν το ενδεχόμενο επιστροφής των μαθητών στα σχολεία μέχρι και τον Ιούνιο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Τραγική κατάληξη στη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η δήλωση του προέδρου του ΕΚ David Sassoli για τα μέτρα δράσης κατά του κορονοϊού.

 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανότατα χιονοπτώσεις.

 

Νέα αμερικανική έρευνα σημειώνει, ότι όσοι ζουν σε περιοχές με αυξημένα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν νόσο των νεφρών.

 

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Ιαπωνία ανέρχεται στα 186. Άρχισε να αποβιβάζεται το πλήρωμα του Diamond Princess

 

Από τους νέους θανάτους και τα νέα κρούσματα, οι 26 και τα 409 αντίστοιχα καταγράφηκαν στην επαρχία Χουμπέι, εστία της κρίσης του κορονοϊού.

Σελίδα 1 από 2

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ