Ενέργεια

Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: Γενικός σχεδιασμός της αγοράς για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές πλατφόρμες MARI και PICASSO

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 – Δήλωση συμμετοχής στο email market.events@admie.gr

Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς σχετικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές πλατφόρμες MARI και PICASSO, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 – 16:00.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα παρουσιαστεί η σχετική υπό δημόσια διαβούλευση εισήγησή της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων στις ενεργειακές αγορές.

Εγγραφή στην Ημερίδα:

Για να παρακολουθήσετε την Ημερίδα, θα πρέπει να εγγραφείτε μέχρι την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:00, στέλνοντας email στο market.events@admie.gr με θέμα «Ημερίδα MARI & PICASSO» και αναφέροντας το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητά σας και την εταιρία/φορέα που εκπροσωπείτε.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Mετά τη λήξη της προθεσμίας εγγραφής, θα αποσταλούν μέσω email οδηγίες σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τρόμος στην Αιτωλοακαρνανία: Μπήκαν από το παράθυρο, τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν
Τσίπρας για Μητσοτάκη: Θα μείνετε στην Ιστορία μετά την ήττα σας ως πληγή για τη Δημοκρατία
Chevron Right