Η σύμπραξη πολλών ονομάτων σε ένα επιχειρηματικό σχήμα είναι συχνά δύσκολη υπόθεση.
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επαγγελματίες προερχόμενους από τον κλάδο της εστίασης, δηλαδή μάγειρες και chef. Έτσι, λοιπόν, όπως πληροφορείται το FnB Daily, η συνεργασία των έμπειρων και δυνατών ονομάτων, αδερφοί Λιάκου, Κοσκινάς και Ζουρνατζής, με το Νίκο Καραθάνο, είχε άδοξο τέλος.
Ο τελευταίος οδηγήθηκε ουσιαστικά στην έξοδο, λόγω συσσωρευμένων αστοχιών στο κομμάτι, που του αναλογούσε σύμφωνα με το FnB Daily.
Πλέον, δεν συμμετέχει τόσο στην Cookoovaya, όσο και στο Hoocut.
Ο Νίκος Καραθάνος πήρε το πρώτο αστέρι Michelin πριν κλείσει τα 28 χρόνια του. Σήμερα η μοριακή γαστρονομία είναι γι αυτόν παρελθόν και η ελληνική κουζίνα το μέλλον του.
Πτσιρικάς από το Νέο Ηράκλειο πάει για μεροκάματο με τον πατέρα του, πλακάς στο επάγγελμα. Στους τρεις μήνες τα παρατάει και επειδή κάπου άκουσε ότι οι μάγειρες κάνουν καλά λεφτά, κάποιοι γίνονται και διάσημοι και γράφεται σε σχολή μαγειρικής. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας δουλεύει σε μπυραρία, αλλά το μικρόβιο της κουζίνας σιγά σιγά απλώνεται μέσα του.
Πιτσιρικάς είναι ακόμη όταν πιάνει δουλειά στον Λαζάρου, στο Βαρούλκο, που έχει πάρει ήδη το αστέρι Michelin. Περνάει από κουζίνες και το αστέρι του τον οδηγεί στον Απόστολο Τραστέλη, που τον βάζει στην κουζίνα της Σπονδής, την εποχή του Ζερόμ Σερ. Στα εννιά χρόνια που μένει κοντά στον Τραστέλη παίρνει, πριν καν κλείσει τα 28, το πρώτο του αστέρι Michelin για τη Χύτρα και λίγο αργότερα άλλο ένα για την καλοκαιρινή της εκδοχή, τη Γαλάζια Χύτρα.