Ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Φωτό στο iEidiseis.gr
Σταθερά στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών παραμένει η COSMOTE, φέρνοντας μία νέα λύση που απαντά στη μεγάλη πρόκληση της ψηφιακής μετάβασης, παρέχοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
Ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

15:32 - 21/12/2023
Τελευταία ενημέρωση: 15:45 - 21/12/2023

Η υπηρεσία COSMOTE SD WAN Business, είναι μια νέα λύση συνδεσιμότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας.

Η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business παρέχει εύκολη διαχείριση κίνησης δεδομένων, εφαρμογών και συσκευών, μέσα από μια ενιαία πλατφόρμα στο cloud, καθώς και υψηλό επίπεδο ασφάλειας, έλεγχο των εταιρικών εφαρμογών και δυνατότητα σύνδεσης πολλών εταιρικών σημείων.

Το COSMOTΕ SD WAN Business απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές ανεξαρτήτως παρόχου και διατίθεται με τον απαραίτητο software και hardware εξοπλισμό της Cisco (Cisco Meraki Platform Dashboard, Meraki Appliances). Επίσης, τα τρία διαφορετικά προγράμματα είναι κατάλληλα σχεδιασμένα να εξυπηρετήσουν την κίνηση σε κάθε σημείο παρουσίας της επιχείρησης.

COSMOTE_SD_Wan_Business_visual_gr_8a330.jpg

Πώς λειτουργεί η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business

Μέσω της τεχνολογίας SD-WAN (Software - Defined Wide Area Network), η υπηρεσία επιτρέπει την εύκολη διαχείριση της κίνησης των δεδομένων, των εφαρμογών και συσκευών, ενώ δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται εύκολα και εξ αποστάσεως το δίκτυό τους, καθώς και να το διαμορφώνουν ή και να το επεκτείνουν με ασφάλεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Η διαχείριση και ο έλεγχος του δικτύου γίνεται κεντρικά μέσω cloud dashboard, που παραμετροποιείται εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Οι χρήστες έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε εσωτερικές και εταιρικές εφαρμογές μέσω cloud και Internet, με απόλυτη ασφάλεια, χάρη στην κρυπτογράφηση της κίνησης μεταξύ σημείων παρουσίας.

Επιπλέον, με την αξιοποίηση συνδυασμών τεχνολογιών διασύνδεσης σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (ΜPLS, Broadband Internet και LTE), στη νέα αυτή υπηρεσία, η κατανομή των resources των δικτύων δρομολογείται αυτόματα με τον καλύτερο, κατά περίπτωση, τρόπο, χωρίς καθυστερήσεις, επιτυγχάνοντας την βέλτιστη απόδοση και εξοικονόμηση κόστους.

Η COSMOTE αναζητά συνεχώς απαντήσεις για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας, με τη συνδεσιμότητα να είναι η πλέον αναγκαία συνθήκη για την εύρυθμη λειτουργία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στη σύγχρονη και απαιτητική ψηφιακή εποχή.

COSMOTE_SDWan_5_5f806.jpg

COSMOTE_SDWan_3_2fe91.jpg

O Διευθυντής Β2Β Marketing, CRM & Channel Management Ομίλου ΟΤΕ κ. Θάνος Φαλάγγας δήλωσε:

«Για την COSMOTE ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί προτεραιότητα, καθώς συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, με ευκολία, αξιοπιστία και ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους».

COSMOTE_SDWan_1_19554.jpg

COSMOTE_SDWan_2_4806b.jpg

Περισσότερα για την υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business εδώ.

Ροή Ειδήσεων