Στέφανος Αγγελόπουλος

Στέφανος Αγγελόπουλος

Ένα από τα πιο σέξι κουνελάκια του περιοδικού Playboy, η Lauryn Elaine, έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας, όταν τρεις δράστες που φορούσαν μάσκες επιτέθηκαν στο σπίτι της.

Το Konzerthaus στην πρωτεύουσα της Αυστρίας έζησε μοναδικές στιγμές την Τρίτη το βράδυ και όχι -αυτή τη φορά- εξαιτίας της μαγευτικής μουσικής.

 

«Βράζει» η κοινότητα LGBTQ στη Φλόριντα των ΗΠΑ από την απόλυση μιας δασκάλας από ένα ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο, λόγω του σεξουαλικού της προσανατολισμού.

Αντιμέτωπος με φυλάκιση μέχρι πέντε ετών είναι ένας Ρώσος που φέρεται να χρησιμοποίησε μια γάτα ως όπλο για να επιτεθεί σε αστυνομικό.

Τις τελαυταίες ημέρες η Lauren Summer μαζί με την Julia Rose αποτελούν κεντρικό θέμα στις σκανδαλοθηρικές στήλες των εφημερίδων.

Ονομάζεται Xenia Tchoumi είναι πανέμορφη, είναι ελβετικής - ιταλικής - ρωσικής καταγωγής, έχει στο αίμα της δηλαδή ένα κράμα εθνοτήτων, και ζει στο Λονδίνο.

Υπάρχουν κρατήρες στην Αργολίδα; Και όμως, η απάντηση όσο κι αν φαίνεται περίεργο, είναι καταφατική.

 

Mπαούλο 130 χρόνων της Louis Vuitton, το οποίο φέρεται να ανήκει στη ρωσική βασιλική οικογένεια, αποτελεί πλέον ένα μουσειακό έκθεμα. Μέχρι πριν λίγο καιρό όμως χρησιμοποιούνταν μόνο για να αποθηκεύει καλαμπόκι που προοριζόταν για κοτόπουλα της ανατολικής Ουκρανίας.

Την παραίτησή της από τη Βουλή των Αντιπρόσωπων των ΗΠΑ υπέβαλε η βουλευτής των Δημοκρατικών Katie Hill μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών «απρεπών» φωτογραφιών.

Τα χταπόδια είναι καταπληκτικοί θαλάσσιοι θηρευτές, πραγματικοί άσοι στο καμουφλάζ, την κάλυψη, την απόκρυψη και την παραλλαγή.

Σελίδα 1 από 23

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

EDITORIAL