Παύλος Μαργαρίτης

Παύλος Μαργαρίτης

ΚΙΝΑΛ: Δώσαμε γη και ύδωρ στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και πήραμε ένα μεγάλο «εύγε»

ΣΥΡΙΖΑ : Επιδίωξη μας για τη μετά ΑΕΠΙ εποχή, ήταν να υπάρξει και στη χώρα μας ένας αυτοδιοικούμενος οργανισμός των δημιουργών

Η ανάδειξη της Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο προτεραιότητα του ΔΕΣΦΑ

Νέος κύκλος για την εκπομπή «Ιστορικοί Περίπατοι» στην ΕΡΤ1 -  Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στις 16:00, θα προβληθεί το επεισόδιο «Οι διεθνείς διαστάσεις του Κυπριακού Ζητήματος 1950-1974»

Τι απαντά η Ντόρα Μπακογιάννη στον Αλ. Τσίπρα για τον ΒΟΑΚ

Προβληματισμό δημιουργεί σε γονείς και μαθητές της Πετρούπολης η λύση που εφαρμόζεται για την στέγαση των δεύτερων, μετά την κήρυξη του 2ου ΓΕΛ Πετρούπολης ως ακατάλληλου λόγω του πρόσφατου σεισμού στην Αττική.

Tη σύσταση Ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης θα προτείνει η ΝΔ για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όπως ανακοινώθηκε από τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη, με γραπτή δήλωση.

«Το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης συμπυκνώνει σε τρεις και μόνο λέξεις το αναπτυξιακό όραμα της Ν.Δ.: "Ανάπτυξη χωρίς κανόνες".».

Είκοσι θάνατοι ασθενών με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ηλικίας άνω των 60 ετών, έχουν καταγραφεί έως σήμερα, σύμφωνα με την εβδομαδιαία επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατραπεί σε χώρα φθηνής και απαξιωμένης εργασίας», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του αναφορικά με ρυθμίσεις του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που κατέθεσε χθες, Τετάρτη, η κυβέρνηση.

Σελίδα 1 από 149

NEWSROOM

Όλες οι Ειδήσεις

EDITORIAL