Ένα από τα μακροβιότερα και δημοφιλή συγκροτήματα της metal ετοιμάζονται για την μετά-κορονοϊού παγκόσμια περιοδεία τους που περιλαμβάνει και την Αθήνα.
Οι Iron Maiden στις 16 Ιουλίου του 2022 θα δώσουν μια μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα ξεσηκώσουν όπως πάντοτε τους Έλληνες θαυμαστές τους.
Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία τους στην Ελλάδα ξεκινά στις 4 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί.
Θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden, ενώ special guests στη μεγάλη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost.
Ο Bruce Dickinson πάντως έδωσε μια ιδέα και έκανε λόγο για υπερθέαμα:
«Ανυπομονούμε για τη συναυλιακή μας επιστροφή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά κι είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να προσθέσουμε την Αθήνα, αλλά και τα υπόλοιπα showsσε πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης που υπάρχουν χιλιάδες Maidenfans. Είμαι πραγματικά ενθουσιαμένος σχετικά με τις νέες προσθήκες της περιοδείας όπου και θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, για αυτόν τον λόγο ανυπομονούμε να δουν όλοι όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτούς. Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacy περιοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους θαυμαστές μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε».
{https://www.facebook.com/ironmaiden/posts/449543816537971}