Κόσμος

«Ναι είναι βιασμός, ο Πελικό το απολάμβανε»: Νέα ομολογία στην ανατριχιαστική υπόθεση στη Γαλλία

Ένας από τους 51 κατηγορούμενους στην πολύκροτη υπόθεση Πελικό στη Γαλλία έδωσε συνέντευξη σε γαλλικό Μέσο και παραδέχθηκε ότι αυτό που έκανε «ήταν βιασμός».

«Άφησα τον εαυτό μου να με χειριστεί, έχασα τον έλεγχο του εαυτού μου. Δεν έμεινα ώρες και ώρες. Κάποια στιγμή αηδίασα, ήταν αυτός εκεί, κοκκίνιζε, το απολάμβανε, ήταν χαρά του».

Με αυτά τα λόγια, ένας άνδρας γύρω στα 50, που είναι ένας από τους 51 κατηγορούμενους στην υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία, μία από τις πιο ανατριχιαστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ετών, παραδέχθηκε ότι όσα έκανε «ήταν βιασμός» και επιρρίπτει τις ευθύνες στον σύζυγο της Ζιζέλ, Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος υπνώτιζε τη σύζυγό του και έφερνε άντρες να ασελγούν στο κορμί της όσο εκείνη ήταν αναίσθητη, επί μία δεκαετία. 

Σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί τις ευθύνες του, ο συγκεκριμένος άνδρας μίλησε στο γαλλικό Μέσο BFMTV, λίγο πριν καταθέσει στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη, και ρίχνει το φταίξιμο στον Ντομινίκ Πελικό. 

Αυτή είναι η γραμμή υπεράσπισης αρκετών από τους κατηγορούμενους.

«Αναγνώρισα ότι ναι, ήταν βιασμός. Συνειδητοποίησα ότι δεν είχα τη συγκατάθεσή της», δήλωσε, ο άνδρας που έχει ήδη προφυλακιστεί.

«Ήταν χαρά του»

«Μπήκα σε αυτό το σάιτ, το coco.fr για να μιλήσω για το σεξ ή για να διασκεδάσω. Βρήκα κάτι να κάνω» είπε μεταξύ άλλων. 

Ενώ παραδέχεται τον βιασμό, αναφέρεται και στον ρόλο του πρώην συζύγου του θύματος. «Είναι αυτός που ήρθε να με πάρει», είπε.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχει ένας υποψήφιος που, εάν εκλεγεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι
Έσκασε «βόμβα» για τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ - Μαρτυρίες για βιασμούς
Chevron Right