Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Θέλω να μάθω γιατί ψηφίστηκε η υποβάθμιση των πτυχίων των ηθοποιών

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ζήτησε on air απαντήσεις. Όσα είπε για τον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ». 

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εισέβαλλε στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά σχετικά με τον νέο κύκλο της σειράς Έτερος Εγώ, ενώ έδωσε τη δική του απάντηση για έναν πιθανό τρίτο κύκλο.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε: «Έτσι λέμε πάντα, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν υπέροχο κόσμο που έχει σκεφτεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας με την Κατερίνα τη Φιλιώτου, τώρα σιγά σιγά κάπως κλείνει αυτή η μεγάλη διαδρομή που έχουμε κάνει εδώ και 10 χρόνια».

Για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους συντελεστές της σειράς και τις υπόλοιπες συνεργασίες του, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε: «Είμαι τυχερός γιατί με τους ανθρώπους που συναντήθηκα, ήταν και το timing τέτοιο, ήταν λειτουργικό και λυτρωτικό όλο».

Η δημιουργία του Έτερος Εγώ και του χαρακτήρα του καθηγητή Λαΐνη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε: «Πριν από το Έτερος Εγώ υπάρχει μία ταινία που λέγεται “Κοινός Παρονομαστής”. Υπήρχε ένα τηλεφώνημα πριν από όλα αυτά από τον Σωτήρη Τσαφούλια και μου είπε ότι δεν ξέρει εάν θα συνεργαστούμε αλλά σίγουρα θα γίνουμε φίλοι. Όταν μου έδωσε το σενάριο του Έτερος Εγώ του είπα ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Ξεκίνησε σιγά σιγά αυτός ο μικρός κήπος να γίνεται ένα δάσος. Όλοι μας χαρήκαμε γιατί παίζουν τεράστιοι ηθοποιοί και έχει ο καθένας το κομμάτι του μέσα στη σειρά. Η πρώτη μορφή του ήρωά μου ήταν ένας δυναμικός τύπος και μετά σκεφτήκαμε ότι πρέπει να κάνουμε έναν αντί-ήρωα. Έτσι φτιάξαμε τον χαρακτήρα του Λαΐνη. Υπήρξε ένα θέμα και ζητήσαμε να τον ντύσουμε μη φυσιολογικό. Πιστεύουμε στη φιλία των γυναικών και αυτό ήταν το θέμα της πρώτης ταινίας».

Ο ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία να κάνει λόγο για την υποβάθμιση των πτυχίων των ηθοποιών: «Πολλές φορές αυτά που αποφασίζουν οι άνθρωποι για εμάς μπορεί καμιά φορά να τα θεωρήσουμε άδικα ή δίκαια. Θα ήθελα με έναν τρόπο, εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου, να μάθω γιατί ψηφίστηκε αυτό που ψηφίστηκε για τους Έλληνες ηθοποιούς. Θα ήθελα να ξέρω ακριβώς γιατί συμβαίνει, κάποιος να μας το επικοινωνήσει ουσιαστικά και μην οδηγηθούν τα πράγματα σε ακρότητες. Δεν έχουμε να διαχωρίσουμε τίποτα. Θα ήθελα να μας δοθεί μια εξήγηση, μία γνώση και το δικαίωμα να συζητήσουμε», πρόσθεσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εφάπαξ βοήθημα για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος - Οι δικαιούχοι
Στα λευκά τα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας - Χιονίζει στο δρόμο προς Καρπενήσι (Bίντεο - Φωτογραφίες)
Chevron Right