Κόσμος

Θρίλερ σε νοσοκομείο του Άαχεν στη Γερμανία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για «ταμπουρωμένη» 65χρονη

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας σε νοσοκομείο στη Γερμανία

Ώρες αγωνίας σε νοσοκομείο στη Γερμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, μια γυναίκα 65 ετών εισέβαλε στο νοσοκομείο στο Άαχεν το απόγευμα της Δευτέρας (4/3).  Στη συνέχεια, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο εντόπισαν καπνούς κοντά στη γυναίκα, ενώ προηγουμένως φάνηκε να κρατά πυροτεχνήματα.

Η αστυνομία του Άαχεν ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, μια γυναίκα 65 ετών μπήκε στο νοσοκομείο το απόγευμα. Λίγο αργότερα, οι υπάλληλοι παρατήρησαν καπνό κοντά στη γυναίκα. Η 65χρονη πλέον έχει αποκλειστεί σε ένα δωμάτιο. Τα γύρω δωμάτια έχουν εκκενωθεί. Ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο».

https://twitter.com/visegrad24/status/1764747923558904249

Η κλινική, Luisenhospital, βρίσκεται στο Άαχεν, μια πόλη που συνορεύει με το Βέλγιο με περίπου 252.000 κατοίκους. Το νοσοκομείο έχει 378 κλίνες και 12 εξειδικευμένα τμήματα. Απασχολεί περίπου 1.600 άτομα.

Νωρίτερα η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση:

«Η αστυνομία και η πυροσβεστική βρίσκονται σε υπηρεσία στο νοσοκομείο Luisen στο Άαχεν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ενδείξεις για μια πιθανή απειλητική κατάσταση. Η περιοχή γύρω από το νοσοκομείο είναι αποκλεισμένη. Η αστυνομία σας ζητά να αποφύγετε την περιοχή.

Η αστυνομία της Κολωνίας ανέλαβε τη διοίκηση της επιχείρησης». Η γερμανική Bild μετέδωσε ότι ελικόπτερο έκανε περιπολίες στον αέρα περιμετρικά του νοσοκομείου. Εκπρόσωπος της αστυνομίας φέρεται να είπε: «Δεν έχουμε πληροφορίες για τραυματίες». 

Οι αρχές στη Γερμανία απέκλεισαν περιμετρικά το νοσοκομείο στο Άαχεν και ζήτησαν από τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κακοκαιρία εξπρές: Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες - Πότε φτάνει Αττική (LIVE Χάρτης)
Όσκαρ 2024: Η ώρα και το κανάλι για τα 96α βραβεία
Chevron Right