Κόσμος

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν εφήβους στο Κεντάκι ενώ περίμεναν το σχολικό – Ένας νεκρός

Η επίθεση στο Κεντάκι είχε στόχο δύο παιδιά, ένα εκ των οποίων σκοτώθηκε.

Πυρά δέχτηκαν δύο έφηβοι, ενώ περίμεναν το σχολικό λεωφορείο το πρωί της Τετάρτης (22/9), σε μια γειτονιά του Λούιβιλ στο Κεντάκι των ΗΠΑ, με έναν από αυτούς να τραυματίζεται θανάσιμα.

Τα παιδιά περίμεναν σε μια στάση της συνοικίας Ράσελ γύρω στις 6.30 το πρωί, τοπική ώρα, όταν κάποιος από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο άνοιξε πυρ εναντίον τους.

Ένα αγόρι σκοτώθηκε ενώ ένα άλλο νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Τις πρώτες βοήθειες έλαβε και ένα κορίτσι, που όμως δεν τραυματίστηκε από τα πυρά.

Οι αρχές εξετάζουν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή και ζήτησαν από όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο υπαίτιος.

Βγήκαν τα μαχαίρια σε λύκειο του Οχάιο – Συμπλοκή με τραυματίες

Σημειώνεται, ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό βίας που έγινε γνωστό σήμερα για τις ΗΠΑ, καθώς επίσης το πρωί της Τετάρτης ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε λύκειο του Οχάιο, όπου πολλά άτομα φέρεται ότι δέχτηκαν μαχαιριές ύστερα από συμπλοκή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τουλάχιστον ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το συμβάν.

Δεν έχει γίνει σαφής ο αριθμός των ατόμων που τραυματίστηκαν και ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ/nbcnews.com)

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Βίντεο ντοκουμέντο με τον εικονικό εμβολιασμό 75χρονης γιατρού
ΛΟΤΤΟ Κλήρωση 22/9/2021: Μοιράζει 2.400.000 ευρώ
Chevron Right