Κόσμος

Ερντογάν: Όσοι δίνουν δίκιο σε Ελλάδα και Κύπρο γελιούνται – Πήραμε τους S-400

«Γελιούνται όσοι βρίσκουν δίκιο στην απέναντι πλευρά» για θέματα Α. Μεσογείου, Κύπρου και Αιγαίο, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

 

«Αυτοί που βρίσκουν δίκιο στην απέναντι πλευρά για τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου, της Κύπρου και του Αιγαίου έχουν ξεγελαστεί», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Στην ομιλία του η οποία μετατράπηκε σε συλλαλητήριο, ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι «σε αυτούς που δε βλέπουν ότι το μέλλον μας θα το σχηματίσει η περίοδος από την οποία περάσαμε δεν έχουμε να πούμε τίποτα».

«Πήραμε τους S-400; Τους πήραμε. Έφτασαν 8 αεροσκάφη και θα φτάσουν και τα άλλα. Τί είπαν; Δεν μπορούν να τους πάρουν, δεν μπορούν να το κάνουν. Τί έγινε; Τους πήραμε; Και αυτή τη στιγμή άρχισε η συναρμολόγηση; Το χρονοδιάγραμμα τηρείται; Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 θα έχουν εγκατασταθεί εντελώς», ανέφερε ο Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι δεν είναι ένα επιθετικό όπλο αλλά αμυντικό.

«Οι S-400 είναι το πιο ισχυρό αμυντικό σύστημα απέναντι σε αυτούς που θέλουν να επιτεθούν στη χώρα μας», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΕ: Αυτά είναι τα μέτρα των «28» κατά της Τουρκίας – Το τελικό κείμενο

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αυτό είναι το σημείο που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος
Από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Πατράλης
Chevron Right