Ντοκουμέντο: Αμερικανικό μαχητικό καταγράφει άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (video)

Τελικά υπάρχουν UFOs; Το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό πάντως επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα τριών βίντεο που είχαν δημοσιευτεί από τους New York Times και το The Stars Academy of Arts and Science (TTSA) με τον ισχυρισμό ότι σε αυτά εμφανίζονται άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.
Ντοκουμέντο: Αμερικανικό μαχητικό καταγράφει άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (video)
iEidiseis

iEidiseis

17:25 - 18/09/2019
Τελευταία ενημέρωση: 17:42 - 18/09/2019

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Ναυτικού που επιβεβαίωσε ότι αυτά τα βίντεο είναι αυθεντικά και παρουσιάζουν ανεξήγητη δραστηριότητα στον ουρανό, τόνισε μάλιστα ότι αυτό το υλικό δεν έπρεπε να δημοσιευτεί.

Τα βίντεο είχαν αρχικά δημοσιευτεί στους «New York Times» τον Δεκέμβριο του 2017 και πρόκειται για οπτικό υλικό από δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Το ένα είχε καταγραφεί κοντά στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια το 2004 και το άλλο στις ακτές του Τζάκσονβιλ στη Φλόριντα το 2015.

Μήνες μετά την δημοσιοποίηση αυτών των δύο βίντεο, το tothestarsacademy.com δημοσιοποίησε ένα ακόμη βίντεο από το περιστατικό του 2015, στο οποίο οι ίδιοι οι πιλότοι φαίνεται να μη μπορούν να κρύψουν την έκπληξή τους.

«Το Πολεμικό Ναυτικό θεωρεί τα φαινόμενα που περιέχονται - απεικονίζονται σε αυτά τα τρία βίντεο ως άγνωστα», είναι η σχετική δήλωση του Τζόζεφ Γκράντισερ, εκπροσώπου του Αναπληρωτή Επικεφαλής Ναυτικών Επιχειρήσεων για Πληροφοριακό Πόλεμο, στο The Black Vault, την Τρίτη.

Ερωτηθείς για τη χρήση του όρου UAP («unidentified aerial phenomena», άγνωστα εναέρια φαινόμενα) αντί UFO, ο Γκράντισερ ανέφερε πως η συγκεκριμένη ορολογία χρησιμοποιείται επειδή «παρέχει τη βασική περιγραφή για τις θεάσεις/ παρατηρήσεις αγνώστων/ άνευ αδείας αεροσκαφών/ αντικειμένων που έχουν παρατηρηθεί να εισέρχονται και να επιχειρούν σε εναέριους χώρους διαφόρων περιοχών εκπαίδευσης που ελέγχονται από τις ένοπλες δυνάμεις».

Δεν δόθηκαν πάντως περισσότερες πληροφορίες για τα αντικείμενα που εμφανίζονται στα βίντεο.

Πληροφορίες - βίντεο: dailymail

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων