Κόσμος

Νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον – Αυτή τη φορά χωρίς φωτογραφία ή βίντεο

Το «σίριαλ» με την Κέιτ Μίντλετον συνεχίζεται. Διαρροές στον βρετανικό κήπο νέες βόλτες της πριγκίπισσας.

Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, με πρόσφατη αυτή που ισχυρίζεται ότι είναι… νεκρή (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη ξανά στο Ουίνδσορ, λίγες ημέρες μετά την τελευταία της εμφάνιση δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Express», η πριγκίπισσα Κέιτ -η οποία αναρρώνει μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα που υπεβλήθη τον Ιανουάριο- εθεάθη την ώρα που έκανε βόλτα στο Ουίνδσορ μαζί με τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με κάτοικο, η Κέιτ Μίντλετον εμφανίζεται συχνά στην περιοχή.

«Μένουμε εδώ ακριβώς απέναντι, μπαίνουν και βγαίνουν από την πίσω πόρτα και ο Ντέιβ (ο θυρωρός) τους αφήνει να μπουν γρήγορα. Η πριγκίπισσα έρχεται συχνά εδώ, είναι στο σπίτι της και το Adelaide Cottage είναι μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά», είπε ο εν λόγω κάτοικος στην Telegraph.

«Ήταν στο τένις την Κυριακή, ο φίλος μου παίζει εκεί και η Κέιτ πρόσεχε τα παιδιά, ήταν εκεί όλη την ώρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Για την ώρα, πάντως, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες ή βίντεο από τη νέα δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μαρινάκης: Κανείς δεν είναι a priori αθώος επειδή είναι υπουργός, αλλά ούτε και ένοχος επειδή το λέει η κοινή γνώμη
Νέα αναβολή στη δίκη για την ομοφοβική επίθεση στην Αριστοτέλους - «Νιώθω συνέχεια να με ακολουθούν άτομα»
Chevron Right