Κόσμος

Θρίλερ σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Ταϊλάνδη: Έξι άνθρωποι νεκροί στη Μπανγκόκ (Εικόνες, βίντεο)

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα των έξι ανθρώπων μετά από ειδοποίηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Έξι άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα νεκροί στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan της Μπανγκόκ, με την κυβέρνηση να δηλώνει ότι ανάμεσά τους υπήρχε τουλάχιστον ένας Αμερικανός υπήκοος βιενταμέζικης καταγωγής και με την αστυνομία σε ξεχωριστή ανακοίνωση της να σημειώνει ότι όλα τα θύματα ήταν ξένοι υπήκοοι.

«Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή σε όλες τις υπηρεσίες να λάβουν επειγόντως μέτρα για να αποφευχθεί ο αντίκτυπος στον τουρισμό», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

AP24198560112100_c3adf.jpg

Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, διέψευσε αναφορές σε ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι οι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας άλλος αξιωματούχος της αστυνομίας τόνισε τα θύματα ήταν «Βιετναμέζοι και άλλοι με διπλή υπηκοότητα – βιενταμέζικη και αμερικανική». Ο ίδιος είπε ότι αιτία θανάτου τους σχετίζεται με «τοξική ουσία».

AP24198550865565_32c3c.jpg

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα των έξι ανθρώπων μετά από ειδοποίηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου γύρω στις 17.30, τοπική ώρα.

Το Grand Hyatt Erawan διαθέτει πάνω από 350 δωμάτια και βρίσκεται στη δημοφιλή τουριστική περιοχή Ρατσαπρασόνγκ, γνωστή για μνημεία και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ρόδος: Tαχύπλοο συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού - Ένας τραυματίας
Τζόκερ Κλήρωση 16/7/2024: Μοιράζει σήμερα τουλάχιστον 1.000.000€
Chevron Right