Κόσμος

Ο Έλον Μασκ ξαφνιάζει και πάλι: Η Ρωσία έχει κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Έλον Μασκ παίρνει θέση για τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας και δεν είναι η πρώτη φορά. 

Μία όχι και τόσο αισιόδοξη συνέντευξη παραχώρησε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο περιοδικό TIME για τις εξελίξεις στον πεδίο του πολέμου. 

Το περιοδικό φιλοξενεί επίσης μια ανάλυση επικαλούμενο συμβούλους του Ουκρανού προέδρου οι οποίοι αναφέρουν ότι ο πόλεμος με τη Ρωσία δεν μπορεί να κερδηθεί. Αυτό το Ουκρανός πρόεδρος το γνωρίζει πολύ καλά για αυτό σπεύδει να δηλώσει στο ΤΙΜΕ «κανείς άλλος δεν πιστεύει σε αυτή τη νίκη, όσο εγώ. Κανείς!».

Και όπως όλα δείχνουν, την ίδια άποψη έχει και ο Ελον Μασκ, ο οποίος αναδημοσιευσε το συγκεκριμένο tweet, σχολιάζοντας πως «η ανάλυση του ΤΙΜΕ είναι απολύτως ακριβής». 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκκεντρικός μεγιστάνας δείχνει πως έχει διαλέξει πλευρά στη σύγκρουση ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία. 

ελον μασκ ουκρανια πολεμοσ

 

Δείτε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο ΤΙΜΕ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σκάνδαλο στο «Αλλάζω θερμοσίφωνα» - Αποκάλυψη για αυξήσεις σχεδόν 80%
Κρήτη: Τροχαίο με εγκλωβισμένο οδηγό - Επενέβη η Πυροσβεστική
Chevron Right