Μήνυμα ότι το επεισόδιο της Δευτέρας με το χαστούκι της Μπριζίτ Μακρόν στον Γάλλο Πρόεδρο λίγο πριν αποβιβαστούν από το αεροσκάφος που τους μετέφερε στην Ασία είναι λήξαν επιχειρεί να στείλει το προεδρικό ζεύγος.
Περπατώντας αγκαζέ και με πλατιά χαμόγελα το ζεύγος Μακρόν από το Βιετνάμ έστειλε μήνυμα πως η χθεσινή viral οικογενειακή στιγμή ανήκει πια στο παρελθόν.
Το βίντεο με την Μπριζίτ Μακρόν να χαστουκίζει τον Γάλλο πρόεδρο λίγο πριν βγουν από το αεροπλάνο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, πλήττοντας βαρύτατα την εικόνα του Εμανουέλ Μακρόν.
►«Μείνε μακριά, loser»: Ο καβγάς και το χαστούκι της Μπριζίτ στον Μακρόν – Ειδικοί αναλύουν το βίντεο
Μάλιστα, ο ισχυρισμός ότι επρόκειτο για ένα «παιχνίδι» μεταξύ τους ουδόλως έπεισε.
Αντίθεα, η γλώσσα του σώματος, υποστηρίζει ειδικός, πρόδωσε την ένταση μεταξύ τους και ακολούθως όταν κατέβαιναν τη σκάλα του αεροπλάνου, με την Μπριζίτ Μακρόν να αρνείται να του δώσει το χέρι της και να πιάνεται -τελικά- από την κουπαστή της σκάλας του αεροσκάφους.





