Κόσμος

Πανικός στο κέντρο του Λονδίνου: Δύο νεκροί από «τυφλή» επίθεση με μαχαίρι

Τρόμος μέσα σε επαγγελματικό χώρο στο Λονδίνο - Δεν σχετίζεται με τρομοκρατία το συμβάν.
Χ-The Global Monitor

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο κέντρο του Λονδίνου τη Δευτέρα 28 Ιουλίου, κατά την οποία δύο άτομα άφησαν την τελευταία τους πνοή και άλλα δύο οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένου του υπόπτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 58χρονος άνδρας σκοτώθηκε επί τόπου μέσα σε μια επιχείρηση στην περιοχή Σάουθγουορκ, ενώ ένας 27χρονος άνδρας πέθανε από τα τραύματά του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ακόμα ένας άνδρας, γύρω στα 30, έχει συλληφθεί σε σχέση με το συμβάν και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Για το τέταρτο άτομο δεν έχουν δοθεί περεταίρω πληροφορίες.

Λονδίνο: «Σοκαριστικό περιστατικό»

Η επιθεωρητής Έμα Μπόντ, που είναι επικεφαλής της Αστυνομίας στην περιοχή, δήλωσε για το συμβάν: «Η έρευνά μας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και εργαζόμαστε σκληρά για να κατανοήσουμε όλες τις περιστάσεις αυτού του σοκαριστικού περιστατικού.

«Προς το παρόν, δεν πιστεύουμε ότι σχετίζεται με τρομοκρατία και δεν υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος για το κοινό. Θα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα ήθελα να ενθαρρύνω όποιον έχει πληροφορίες, να μιλήσει με τους αστυνομικούς ή να επικοινωνήσει με την Αστυνομία με άλλα μέσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σίριαλ έκαναν οι Χούθι τη βύθιση του «Eternity C» - Νέο βίντεο με το πλήρωμα του ελληνόκτητου πλοίου