Κόσμος

Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς απολαμβάνει σοκολάτα μετά από δύο χρόνια – Η αντίδρασή του

Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς για δύο χρόνια, δοκιμάζει σοκολάτα και η αντίδρασή του γίνεται viral.

Συγκίνηση προκαλούν οι πρώτες στιγμές ελευθερίας των ομήρων της Χαμάς, με βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου να αποτυπώνουν την ανθρώπινη πλευρά της επιστροφής τους στις οικογένειές τους στο Ισραήλ.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο 24χρονος Γκάι Γκιλμπόα Νταλάλ, ένας από τους 20 Ισραηλινούς που πέρασαν δύο χρόνια αιχμαλωσίας στα χέρια της παλαιστινιακής οργάνωσης. Ο Νταλάλ βρισκόταν στο φεστιβάλ Nova, στο νότιο Ισραήλ, μαζί με φίλους του, την ημέρα της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, όταν η ζωή του άλλαξε δραματικά.

Μετά τη συμφωνία για κατάπαυση πυρός στη Γάζα και την ανταλλαγή ομήρων, ο Νταλάλ επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του με αεροπλάνο. Εκεί τον περίμεναν μικρά ταπεράκια με αγαπημένα του γλυκίσματα, ανάμεσά τους και σοκολατάκια.

Η στιγμή που δοκίμασε ένα από αυτά τα σοκολατάκια η έκφρασή του ήταν γεμάτη έκπληξη και χαρά, θύμιζε παιδί που δοκιμάζει κάτι για πρώτη φορά.

Το βίντεο με την αντίδραση του Νταλάλ έγινε άμεσα viral.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία σε σχολείο Chevron Left
Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία όταν άναψε το φως σε σχολείο
Φοινικούντα: Ψάχνουν για δεύτερο όχημα - Νέα στοιχεία για το φονικό
Φοινικούντα Chevron Right