Κόσμος

Τραγωδία στην Αυστρία: Νεκρός 13χρονος σκιέρ – Παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα

Ο 13χρονος είχε βγει εκτός πίστας όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στην Αυστρία.
Αυστρία

Τρεις σκιέρ παρασύρθηκαν σήμερα από χιονοστιβάδες στην Αυστρία και εξ αυτών ένας 13χρονος βρήκε τον θάνατο.

Το άτυχο αγόρι, τσεχικής υπηκοότητας, έκανε σκι μαζί με άλλο παιδί το μεσημέρι στο χιονοδρομικό κέντρο Sportgastein στις αυστριακές Άλπεις. Είχε βγει εκτός πίστας όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα, σύμφωνα με τον Αντρέας Κάντλερ, επικεφαλής των υπηρεσιών ορεινής διάσωσης στο Μπαντ Γκαστάιν.

Μερικά χιλιόμετρα ανατολικότερα, στο Ουντερτάουερν της κεντρικής Αυστρίας, μια σκιέρ και ο σύντροφός της παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα. Ο άνδρας κατάφερε να απεγκλωβιστεί και ανέσυρε τη γυναίκα, η οποία είχε υποστεί ελαφρά τραύματα.

Αρκετές χιονοστιβάδες σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Βίρμπεργκ κοντά στο Τιρόλο (δυτικά), οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε έναν 58χρονο σκιέρ και προκάλεσαν πολλούς τραυματισμούς.

Το σαββατοκύριακο, έξι σκιέρ έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας χιονοστιβάδων στις γαλλικές Άλπεις.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Άννα Βίσση: Τα πρώτα λόγια για το Αθηνών Αρένα - «Θα αλλάξει τελείως» Chevron Left
Άννα Βίσση: Τα πρώτα λόγια για το Αθηνών Αρένα - «Θα αλλάξει τελείως»
Κλήρωση Eurojackpot σήμερα 13/1: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 23 εκατ. ευρώ
Eurojackpot κλήρωση 13/1: Οι τυχεροί αριθμοί για 23 εκατ ευρώ Chevron Right