Κόσμος

Τρόμος στο Ρότερνταμ: Δύο τραυματίες από επιθέσεις με μαχαίρι – Συνελήφθη 26χρονος

Εξετάζεται η σύνδεση του συλληφθέντα και με άλλα περιστατικά.
(AP Photo/Mouneb Taim)

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε διαδοχικές επιθέσεις με μαχαίρι στο Ρότερνταμ το πρωί του Σαββάτου, με τις ολλανδικές Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός 26χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τα περιστατικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο θύματα δέχθηκαν επίθεση σε διαφορετικά σημεία, δυτικά του κέντρου της πόλης, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ενδείξεις ότι είχαν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους.

Σε ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ολλανδική αστυνομία ανέφερε: «Ένας ύποπτος, ο οποίος πιστεύεται ότι κινούνταν με αυτοκίνητο, εμπλέκεται στα περιστατικά».

Δύο τραυματίες και νέα απόπειρα επίθεσης

Ο ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες στο σημείο της επίθεσης.

Περίπου μισή ώρα αργότερα καταγράφηκε ακόμη μία απόπειρα επίθεσης με μαχαίρι σε γέφυρα, στο βορειοδυτικό τμήμα του Ρότερνταμ.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 26χρονο και διερευνούν αν συνδέεται με όλες τις επιθέσεις, ενώ η έρευνα για τα κίνητρα και τις ακριβείς συνθήκες των περιστατικών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μαρία Καρυστιανού Τέμπη Δίκη Λάρισα Chevron Left
Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: «Κλειστή κάστα, αυθαιρεσία και φίμωση» καταγγέλλει ο Μπρουτζάκης
Ανακαλείται μαρμελάδα λόγω της γυάλινης συσκευασίας
Μαρμελάδα Φράουλα Chevron Right