Κόσμος

Τουρκία: Καραμπόλα 58 αυτοκινήτων εν μέσω κακοκαιρίας (βίντεο)

Ο παγετός που έχει δημιουργηθεί από την κακοκαιρία στην Τουρκία, προκάλεσε σοβαρό τροχαίο με δεκάδες οχήματα.

Δεκάδες οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στην επαρχία Μπολού της βορειοδυτικής Τουρκίας, όπου οι χιονοπτώσεις και το δριμύ ψύχος μετέτρεψαν σε «παγοδρόμια» μεγάλα τμήματα του οδικού δικτύου.

Ο οδηγός μιας νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο «δίπλωσε» και ακολούθησε καραμπόλα τουλάχιστον 58 οχημάτων, μεταξύ των οποίων φορτηγά και λεωφορεία, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

https://www.youtube.com/watch?v=CB8dfD1W0gs&t=46s

Περισσότεροι από 10 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία και εκατοντάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους.

Ομάδες της Διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) μοίρασαν τρόφιμα και νερό στους εγκλωβισμένους οδηγούς και επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Narcos» στου Ρέντη: Βρέθηκε «κηπουρός» με 310 δενδρύλλια κάνναβης
Τζόκερ: Υπερτυχερός κέρδισε το δελτίο των 2,6 εκατ. ευρώ
Chevron Right