Media

Γιώργος Χρανιώτης: Για εμένα το επίθετο δύσκολος έχει θετικό πρόσημο

Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος αναχωρεί για την μεγάλη πανελλήνια περιοδεία του με την κωμωδία του Αλφρέντο Σανθόλ «Οι μπαμπούλες», βρέθηκε σήμερα στο παλτό του «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και τη συνεργασία που είχε μαζί του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε σήμερα στο πλατό του «Καλοκαίρι #not» για μια κουβέντα με την Ελένη Τσολάκη και απάντησε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για τον χαρακτηρισμό «δύσκολος» που απέδωσε στον Γιώργο Κιμούλη σε προηγούμενη συνέντευξή του.

«Για εμένα το επίθετο “δύσκολος” έχει θετικό πρόσημο. Δύσκολος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι απαιτητικός. Ένας άνθρωπος ο οποίος σε υποβάλει σε μια διαδικασία αναζήτησης στο ρόλο, αναζήτησης στον εαυτό σου και απαίτησης εργατοωρών ίσως επιπλέον από αυτές που χρειάζεται», είπε ο ηθοποιό.

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας πάρα πολύ απαιτητικός σκηνοθέτης που με έναν τρόπο προσπαθεί να σου εκμαιεύσει ότι καλύτερο έχεις σαν υλικό μέσα σου. Οπότε, μάλλον σε παρασύρει σε ένα ταξίδι το οποίο είναι πάρα πολύ απαιτητικό».

Τέλος, ο Γιώργος Χρανιώτης διευκρίνισε: «Εμένα η δυσκολία μου είναι να συνεργαστώ με μη δύσκολους ανθρώπους, όχι εκκεντρικούς, όχι απαραίτητα αυτούς που σου βάζουν εμπόδια, αλλά αυτούς που σου στήνουν κάποια εμπόδια που ξέρεις ότι θα σε ωφελήσουν στην παράσταση γενικότερα. Ο Γιώργος είναι τέτοιος άνθρωπος».

Και κατέληξε: «Εγώ είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του»,

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Χρανιώτη στην Ελένη Τσολάκη:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γιώργος Παπανδρέου: Απαιτούνται νέοι αγώνες για την προάσπιση της Δημοκρατίας μετά την πανδημία
Ο Γρηγοράκος στηρίζει Λοβέρδο για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ
Chevron Right