Media

Ατζούν Ιλίτζαλι εναντίον Νίκου Κοκλώνη: Εξώδικο από τον παραγωγό του «Survivor»

Η «βεντέτα» ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τηλεοπτικούς παραγωγούς ξανάρχισε.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ξεκινάει ο νέος κύκλος του «J2US» στον Alpha με παρουσιαστή τον παραγωγό του show Νίκο Κοκλώνη. Ο επιχειρηματίας πίσω από την Barking Well Media, αναζητώντας διαγωνιζόμενους που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού, έβαλε στο στόχαστρό του τέως παίκτες του «Survivor». Μιλάμε για παίκτες που είτε αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στο «Survivor All Star», είτε δεν δέχτηκαν πρόσκληση από την παραγωγή του reality. Αυτοί οι πρώην παίκτες δεν δεσμεύονται από την Ατζούν Μίντια αφού τα συμβόλαιά τους έχουν λήξει. Μιλάμε για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τον Άρη Σοϊλέδη και πολλούς ακόμα.

Όμως, υπάρχει ένας διαγωνιζόμενος που πήρε μέρος στο φετινό «Survivor All Star», ο οποίος έχει συμβόλαιο εν ισχύ παρότι η παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο διήρκεσε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα.

Ο λόγος για τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στο «J2US», προκαλώντας την αντίδραση της εταιρίας παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι βρίσκεται στο πλευρό των συνεργατών του που απειλούνται με μηνύσεις και αγωγές, όπως για παράδειγμα ο Τζέιμς Καφετζής. Ο Ροδίτης παίκτης του «Survivor 2021» διαγωνίστηκε στο περσινό «J2US» με αποτέλεσμα να δεχτεί αγωγή για αποζημίωση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ, μια υπόθεση που έχει συνέχεια έως σήμερα στα δικαστήρια.

Τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του «J2US» η Ατζούν Μίντια έστειλε εξώδικο στην Barking Well για την συμμετοχή του γνωστού σχεδιαστή κοσμημάτων και αξεσουάρ. Είναι το τελευταίο εξώδικο από αυτά που πέφτουν τις τελευταίες ημέρες σαν χαλάζι στη τηλεοπτική αγορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Breakfast @ Star».

Θα είναι αυτό το τελευταίο επεισόδιο στον πόλεμο που έχουν κηρύξει εδώ και αρκετό καιρό ο Νίκος Κοκλώνης με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και ποιος είναι ο άσος στο μανίκι στον οποίο υπολογίζει ο παρουσιαστής του «J2US»;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Σε έφεση προχώρησε η «Ένωση»
Anadolu: Ο σεισμός άλλαξε τις «καιρικές συνθήκες» στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας
Chevron Right