Δεν αποτελεί μυστικό ότι πολλοί παίκτες του «Survivor 2021» μπήκαν στο παιχνίδι με σκοπό να προωθήσουν τα όνειρά τους για μια τηλεοπτική καριέρα.
Τελικά, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, τρία είναι τα ονόματα του συζητιούνται.
Πρώτος, ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος όμως ήταν γνωστός ούτως ή άλλως, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του φετινού «Bachelor».
Δεύτερος, ο Σάκης Κατσούλης. Το όνομα του νικητή του «Survivor 2021» ακούστηκε πολύ σε σχέση με το «Love it» στο πλευρό της Ιωάννα Μελέσκου. Όμως, από δημοσιεύματα έγινε γνωστό ότι τα δοκιμαστικά δεν πήγαν πολύ καλά και το γεγονός ότι ο Σάκης βρίσκεται ακόμα σε διακοπές αποτελεί ένδειξη ότι το σχέδιο μάλλον ναυάγησε.
Τρίτος -αλλά όχι απαραίτητα τελευταίος- ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας στον χώρο της γυναικείας ένδειξης φιλοξενήθηκε κατ’ επανάληψη την περασμένη σεζόν στο «Πρωινό» και φαίνεται ότι έκλεψε την καρδιά της Φαίης Σκορδά με το χιούμορ, την ειλικρίνεια και τον ενθουσιασμό του.
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι, σύμφωνα με όλα τα ενδεχόμενα, ο άνθρωπος – κλειδί δίπλα στη Φαίη στο τρίτο και πιο ανάλαφρο κομμάτι της ανανεωμένης εκπομπής, που θα παρακολουθούμε μετά τις 11:30.