Media

The 2Night Show: Πρεμιέρα απόψε με καλεσμένη την Φαίη Σκορδά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει απόψε Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου με το «The 2night Show» και εκλεκτούς καλεσμένους.

Το «The 2night Show» επιστρέφει απόψε Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 23:30 για 6η χρονιά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ποδαρικό κάνει η Φαίη Σκορδά σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μιλάει για την πορεία της στην τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και το πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, για τα παιδιά της και τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει η μητρότητα στη ζωή της, καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Η όμορφη Φαίη χαρίζει αστείρευτες στιγμές γέλιου, αφού τολμάει να παίξει «Μπλόφα» με τον Γρηγόρη και οι αντιδράσεις της είναι απολαυστικές!

Επίσης, στην παρέα του «The 2Night Show» έρχεται και η ταλαντούχα ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου. Η γλυκιά Ευγενία, πιο ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη από ποτέ, μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της και για τη σχέση της με τον σύζυγό της που της άλλαξε τη ζωή.

The 2night show premiera kalesmenh Faih Skorda

Εξηγεί γιατί φέτος αποφάσισε να μην κάνει θέατρο, αλλά να επικεντρωθεί στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» και μιλάει για την υπέροχη σχέση που έχει με τους συναδέλφους της. Τέλος, περνάει από την εκπομπή του μικρού Σπύρου Ντούγια και κυριολεκτικά μεταμορφώνεται!

Έτσι, μαζί ξενυχτάμε, παίζουμε, γελάμε, συγκινούμαστε, ακούμε τις πιο ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις!

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σάκης Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες και την Τετάρτη - Οι περιοχές
Νέος ισχυρός σεισμός τώρα στην Κρήτη
Chevron Right