Media

Survivor 2024 27/3: Τρίτη την προστατεύουν, Τετάρτη την πετάνε στον τάκο «Το περίμενα…»

Δύσκολη απόφαση για τη μπλε ομάδα στην ψηφοφορία για την 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024 στις 28/3.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε στο συμβούλιο της Τετάρτης 27/3 στο Survivor 2024 με τα μάτια των κόκκινων να είναι καρφωμένα στη Χρύσα Χατζηγεωργίου από το προηγούμενο επεισόδιο.

Ακόμη κι ο Αλέξης Παππάς έδωσε ρεπό στις βολές προς τον Τζέιμς Καφετζή, δηλώνοντας ότι: «Πίστευα ότι ο πρωτομάστορας των Μπλε είναι ο James, ενώ είναι η Χρύσα», λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την 4η ασυλία.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας έκαναν μια σύσκεψη στην καλύβα πριν πάνε στο συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσουν αν η ψήφος τους θα στραφεί στην Σταυρούλα ή τη Χρύσα. Και οι δύο παίκτριες δήλωσαν πως θέλουν από τους συμπαίκτες τους να ψηφιστούν. Οι υπόλοιπες υποψήφιες για αποχώρηση, Ευγενία κι Άιρα, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους δήλωσαν πως θα προτιμούσαν τη Χρύσα για αντίπαλο στις μονομαχίες. Ενώ η Αναστασία Τσέρου δεν είπε ότι προτιμά κάποια από τις συμπαίκτριές της συγκεκριμένα.

Οι αντιρρήσεις των κόκκινων ήταν στην απόφαση των μπλε να ξεκουράσουν την Ευγενία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτό το σημείο κινήθηκαν όσα είπαν στο συμβούλιο και στον Γιώργο Λιανό.

Οι κόκκινοι πυροδοτούν το συμβούλιο:

Οι μπλε ψήφισαν τελικά τη Χρύσα Χατζηγεωργίου ως 4η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024 στις 28/3:

Οι πρώτες δηλώσεις της Χρύσας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Survivor 2024 - Τους τρέλανε η Ασημίνα: «Να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου να σου πω»
Μαρίνα Ασλάνογλου: «Απείχα 14 χρόνια από την τηλεόραση, οι Ψυχοκόρες ήταν παραπάνω από αυτό που περίμενα»
Chevron Right