MasterChef 6: Οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση – πώς κύλισε η πρώτη μέρα του bootcamp

Με μια έκπληξη ξεκίνησε η πρώτη ημέρα του bootcamp στο «MasterChef 6».
MasterChef 6: Οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση – πώς κύλισε η πρώτη μέρα του bootcamp

Γράφει ο

11:21 - 01/02/2022
Τελευταία ενημέρωση: 11:44 - 01/02/2022

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η κουζίνα του «MasterChef 6» άνοιξε για να υποδεχτεί τους διαγωνιζόμενους πλην των τριών που απέσπασαν τα golden pins των κριτών και πέρασαν έτσι στην επόμενη φάση της δοκιμασίας.
Τριάντα έξι υποψήφιοι MasterChef βρέθηκαν απέναντι στους κριτές για να διεκδικήσουν μία από τις δέκα συνολικά θέσεις (10) που απομένουν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Πρώτα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους υποψήφιους ότι, όσοι απέσπασαν στην φάση τον οντισιόν τρία «ναι», θα παρακολουθήσουν την δοκιμασία από τον εξώστη. Στη συνέχεια, η δοκιμασία ξεκίνησε με τους παίκτες να χωρίζονται σε ζευγάρια, ανάλογα με το χρώμα του μαχαιριού που τράβηξε ο καθένας.

Τα ζευγάρια της Δευτέρας που διαμορφώθηκαν ήταν: Θοδωρής + Λίζα, Νίκος + Λύκα, Κωνσταντίνος + Νίκο, Στέλιος + Ηλία, Θράσος + Βασίλη.

Οι παίκτες είχαν 45 λεπτά στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν με τα υλικά που βρήκαν στη σακούλα. Όπως ήταν φυσικό, κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους, κάποιοι δεν την εξοικειωμένοι με τα υλικά που είχαν στη διάθεσή τους και κάποιοι αντιμετώπισαν πρόβλημα συνεννόησης.

Τελικά, στην επόμενη φάση πέρασαν ο Νίκος, ο Κωνσταντίνος, ο Βασίλης και ο Θοδωρής, ενώ περίσσεψε και μια ποδιά, αφού από το ζευγάρι Στέλιος + Ηλίας δεν πέρασε κανένας στην επόμενη φάση.

Ροή Ειδήσεων