Media

Survivor 2024: Καρφιά και σπόντες με την επιστροφή Παππά και Σάββα

Η επιστροφή των τραυματισμένων παικτών, πλην της Ασημίνας, έφερε αντιδράσεις στο Survivor 2024.

Η επιστροφή των τραυματιών παικτών στον αγώνα για την 1η ασυλία του Survivor 2024, σχολιάστηκε και απο τις δύο ομάδες. Μόνο η Ασημίνα έμεινε εκτός αγώνων για λίγες ημέρες ακόμη μέχρι τις επόμενες ιατρικές εξετάσεις της.

Βέβαια εξασκείται στο κοουτσάρισμα και τον σχολιασμό στο κιου, όπου βρήκε την ευκαιρία να στάξει φαρμάκι για τον Τζέιμς Καφετζή. Μιλώντας για την τελευταία αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, η Ασημίνα είπε: «Είχε πολλές αναταραχές η χθεσινή μονομαχία και συγκεκριμένα ο Τζέιμς να προπονεί τον Ρικουνάκη για να κερδίσει τον Χριστόφορο γιατί είδαμε ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να παραμείνει ο Χριστόφορος στο παιχνίδι.

Ήθελε να μείνει ο Νίκος και να τον έχει σε μελλοντική μονομαχία και στα ματσαρίσματά του. Δεν είναι φίλοι! Πότε πρόλαβαν να γίνουν φίλοι;Και αν κρίνω από τις φιλίες που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια ούτε τηλέφωνο δεν θα τον πάρει ούτε καφέ θα πιούνε», ενώ όσα είπε έγιναν αμέσως στόχος από τους χρήστες του twitter.

Δείτε το βίντεο:

Τα πρώτα ματσαρίσματα έγιναν αιτία για νέες ανιπαραθέσεις, με την Ασημίνα να προκαλεί τον Τζέιμς να επιλέξει πρώτος αντίπαλο.

Το σχετικό απόσπασμα:

Ο Σάββας Γκέντσογλου δήλωσε ενθουσιασμένος που επιστρέφει στον στίβο:

Ο Αλέξης Παππάς δεν έκανε καλή αρχή στον πρώτο του αγώνα μετά από 2 εβδομάδες ενάντια στον Φάνη Μπολέτση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Basket League: Στα play out ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στην εξάδα ο Κολοσσός Ρόδου - Το πρόγραμμα του Γ' Γύρου
Ρωσία: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε δύο υπόπτους για το μακελειό στη Μόσχα, δεμένοι πισθάγκωνα στην ανάκριση
Chevron Right