Media

Γλυκάνισος: Το trailer της νέας σειράς του Σκάι είναι στον αέρα

Το πρώτο trailer της νέας σειράς του Σκάι για τον θυελλώδη έρωτα του Στρατή και της Ραζάν αναβάζει τη θερμοκρασία. 

Ο Σκάι επενδύει στη μυθοπλασία με τρεις νέες σειρές, μία από τις οποίες είναι και ο «Γλυκάνισος».

Το θαυματουργό αρωματικό βότανο που χαρίζει το διακριτικό άρωμά του στο ούζο, το ποτό που αντιπροσωπεύσει όσο τίποτε άλλο τον τρόπο ζωής των κατοίκων της Λέσβου, δίνει το όνομά του στη νέα δραματική σειρά που διαδραματίζεται στον νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Κεντρικοί ήρωες ο Στρατής, επιχειρηματίας, γόνος αρχοντικής οικογένειας του νησιού, και η Ραζάν, μια νεαρή Σύρια που την ξέβρασε το προσφυγικό κύμα στις ακτές του. Όταν ένα τυχαίο γεγονός, ένα ατύχημα, φέρνει τον Στρατή απέναντι στη Ραζάν, η φλόγα που θα ανάψει, θα απειλήσει να κάψει όλα όσα πίστευαν και θεωρούσαν δεδομένα στις ζωές τους.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Έλενα Πιερίδου υποδύονται τους δυο ήρωες που, παρά τις φαινομενικά ανυπέρβλητες δυσκολίες που βάζουν στον δρόμο τους οι οικογένειές τους, η κλειστή κοινωνία και οι δικές τους προσωπικές αγκυλώσεις, θα παρασυρθούν στον χορό της αγάπης τους.

Δείτε το trailer της σειράς:

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΠΟΕΔΗΝ: «Καμπανάκι» για την έλλειψη αίματος που παρατηρείται κάθε καλοκαίρι
Σπάτα: «Αποτρέψιμο» το δυστύχημα με το ελικόπτερο, λένε οι γονείς του 22χρονου
Chevron Right