Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των knockouts για το talent show του ΣΚΑΪ και όσοι καταφέρουν να προκριθούν για την επόμενη φάση των battles είναι και αυτοί που θα ολοκληρώσουν τις ομάδες των τεσσάρων coaches του The Voice.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς σε όσα επεισόδια διήρκησαν τα Knockouts είχαν παράλληλα βοήθεια από τους guest coaches good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά αντίστοιχα. Οι διαγωνιζόμενοι ακολούθησαν τις υποδείξεις τους και προτετοίμασαν μαζί τους τα τραγούδια που είχαν επιλέξει μαζί με τους coaches.
Οι αποφάσεις στα Knockouts είναι πολύ δύσκολες και καθοριστικές για τον λόγο αυτό και οι coaches ξέρουν πως πρέπει να προχωρήσουν στην τελική επιλογή. Ελπίζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις πως ένα steal θα δώσει την πρόκριση σε ένα ταλαντούχο διαγωνιζόμενο.
Σε αυτό το επεισόδιο το steal γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη υπόθεση, καθώς ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης αλλάζουν θέσεις και ακούγεται ο ήχος του steal! Ποιος πάτησε το κουμπί και για ποιον από τους υποψήφιους;
Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου η σκηνή παίρνει φωτιά την ώρα που στο stage του The Voice ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται τη Λένα Ζευγαρά. Μια εκρηκτική συνεργασία σε ένα ξεσηκωτικό medley επιτυχιών που θα ρίξει πολλούς στα πατώματα πριν αμαρτήσουμε αλλά στο τέλος θα αντέξουμε, στο ρυθμό των μεγάλων τους επιτυχιών που έχει αγαπήσει το κοινό.
Ο Γιώργος Λιανός είναι όπως πάντα εκείνος που δίνει στους coaches το χρόνο για ένα steal. Ενώ η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράζεται τη χαρά των διαγωνιζόμενων που προκρίνονται και των αγαπημένων τους προσώπων που τους συνοδεύουν στα backstage.
Αυτό το επεισόδιο δεν χάνεται με τίποτε, σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.