Ο «Σασμός» βρίσκεται στην τελευταία φάση των γυρισμάτων πριν από την μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν και όλοι οι συντελεστές είναι επί ποδός πολέμου.
Ανάμεσά τους και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η αγαπημένη του κοινού «Βασιλική» της οποία τα βάσανα συνεχίζονται για αρκετούς μήνες ακόμα.
Μιλώντας σήμερα στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο στην «Super Κατερίνα» η ηθοποιός επισήμανε πως κακώς οι τηλεθεατές αναζητούν απαντήσεις για την πλοκή της σειράς στο βιβλίο και εξέφρασε τη χαρά της που η ηρωίδα της διέφυγε από βέβαιο θάνατο».
«Η Βασιλική ζει και χαίρομαι για αυτό. Πέραν του ότι είναι ο ρόλος μου και τον έχω αγαπήσει και η δουλειά μου γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει πολλά να δώσει, να εξελιχθεί.
Στο βιβλίο η Βασιλική πεθαίνει πολύ νωρίς. Αλλά το βιβλίο είναι μόνο η μαγιά για να φτιαχτεί αυτή η δουλειά, είναι η βάση και, ούτως ή άλλως, έχουμε ξεφύγει πάρα πολύ. Όχι μόνο στα γεγονότα που είναι διαφορετικά αλλά και στα πρόσωπα, στους χαρακτήρες, στις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους. Ούτε ο Μαθιός με τη Βασιλική έχουν τη σχέση που έχουν στο βιβλίο, ο Στεφανής είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και όχι αυτός που παρουσιάστηκε στη σειρά και γενικά υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις» εξήγησε και απάντης εστο κομβικό ερώτημα: γάμο θα δούμε;
«Μετά από κάποιες δυσάρεστες ανατροπές που θα δούμε στον νέο κύκλο, θα γίνει τελικά αυτός ο γάμος. Απλώς θα γίνει λίγο διαφορετικά από ό,τι τον περιμένουμε» απάντησε η ηθοποιός, η οποία, ωστόσο δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η έρευνα για τον φόνο του Στεφανή.
Περιορίστηκε να πει πως «Είναι πυρηνικό ερώτημα της ιστορίας και γύρω από αυτό θα εξελιχθούν πολλά στη σειρά».
Τέλος, αναφερόμενη στις ερωτικές σκηνές με τον Δημήτρη Λάλο, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξήγησε πως δεν αποτελούν πρόβλημα εφόσον καταλαβαίνεις το περιεχόμενο του ρόλου και της σχέσης που διαμορφώνεται ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες.
Δείτε το σχετικό βίντεο: