Οι κριτές αποφάσισαν να μην χαριστούν σε καμία συμπεριφορά από σήμερα στο GNTM 5. Μπορεί να επιβράβευσαν μερικά κορίτσια για την απόδοσή τους, με κάποια άλλα όμως ήταν πολύ αυστηροί.
Συγκεκριμένα η Δέσποινα είπε στους κριτές ότι κουράστηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και αυτό ήταν αρκετό για να τους κάνει έξω φρενών. Και οι παρατηρήσεις τους ήταν οι ακόλουθες: «Στις πρώτες δυο βόλτες, ήσουν πιο χαλαρή, πιο ήρεμη. Μετά μάγκωσες, έσφιξες και δεν ήξερες που κοιτάς, πού βρίσκεσαι, δεν άκουγες οδηγίες, δεν ήσουν σίγουρη που είναι ο φωτογράφος. Τι συνέβη Δέσποινα;» ήταν η ερώτηση που της έκανε η Βίκυ Καγιά, η οποία δεν έμεινε εκεί και συνέχισε με πιο σκληρή παρατήρηση για να επαναφέρει τη διαγωνιζόμενη στην πραγματικότητα του χώρου της μόδας: «Το κουράστηκα στη δουλειά μας είναι βαριά λέξη. Είναι βαριά λέξη να πεις στον πελάτη κουράστηκα σε 9 λεπτά. Η καριέρα σου σφραγίζεται εκεί! Γιατί οι φωτογραφίσεις, οι καμπάνιες διαρκούν ώρες ατελείωτες. Τέλος πάντων σκέψου τα λίγο και εύχομαι να μείνεις μέχρι την επόμενη φορά και να μας δείξεις κάτι καλύτερο!», είπε η κριτής και fashion expert.
Στη συνέχεια η Δέσποινα παραδέχτηκε πως δεν έπρεπε να κάνει αυτό το παράπονο μπροστά στους κριτές γιατί αυτό γύρισε σε βάρος της: «Δεν έπρεπε να πω ότι κουράστηκα γιατί εκεί τους γύρισαν τα λαμπάκια. Μπορώ να γκρινιάζω σε εσάς όσο γουστάρει η καρδούλα μου, αλλά σε αυτούς όχι!» είπε η Δέσποινα στην κάμερα του GNTM.
Η Αλεξία άκουσε τα σχόλια του Γιώργου Καράβα για την φωτογράφησή της, όπου ήταν παραπάνω έντονη και υπερβολική στις εκφράσεις της και για τον λόγο αυτό δεν άρεσε στους κριτές: «Νομίζω ότι δεν πέτυχε! Η έκφρασή σου μου βγάζει μία υπερβολική χαρά. Όλα είναι τόσο έντονα και φαίνεσαι πολλά παραπάνω κιλά από όσα είσαι στην πραγματικότητα!», επεσήμανε ο Γιώργος Καράβας.
Το σχετικό βίντεο:
{https://youtu.be/Ci66ad_Y9hk}