Media

Δέσποινα Βανδή: Και να που έφτασε η βραδιά που δεν περίμενα – Το προφητικό τραγούδι με υπογραφή Θεοφάνους

Το ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ του τραγουδιού που έκανε πρεμιέρα στο youtube στις 9 Απριλίου αποτυπώνει τα σύννεφα στη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έπεσε σαν κεραυνός στα δημοσιογραφικά γραφεία το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου. Με μια λιτή ανακοίνωση μέσω αντιπροσώπων η ερμηνεύτρια και ο άσος των γηπέδων γνωστοποιούσαν την απόφασή τους και έκαναν έκκληση για την προστασία της ηρεμίας και της οικογενειακής ζωής των παιδιών τους.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας» ήταν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που έφτασε στα χέρια των δημοσιογράφων.

Στην πραγματικότητα ο χωρισμός του ζευγαριού δεν εξέπληξε κανένα. Εδώ και πολύ καιρό οι δυο τους αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και όλα έδειχναν ότι η σχέση τους διέρχεται κρίση.
Μια κρίση που περιγράφεται με προφητική διάθεση στο τραγούδι «Πέτρα», καρπό της συνεργασίας της τραγουδίστριας με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, σε στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Το «Πέτρα» είναι το δεύτερο τραγούδι της συνεργασίας συνθέτη – τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε από την Panik Records μετά την πρώτη μεγάλη επιτυχία της, το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή».
Το ατμοσφαιρικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας ανέβηκε στις 9 Απριλίου.

Οι στίχοι του τραγουδιού:
Και να που έφτασε η βραδιά
που δεν περίμενα
που όσα είχα για παντοτινά
γίνονται εφήμερα
Εγώ τον θάνατο θα πιω
που απόψε μου έσταξε
και θα του πω ευχαριστώ
για όσα έκανε

Καρδιά μου γίνε τώρα πέτρα
και στάσου αγέρωχη μπροστά
τα βήματα του όλα μέτρα
έτσι όπως φεύγει μακριά,
Δε φεύγει απόψε άλλος ένας
μα μια ολόκληρη ζωή
χαιρέτησε τον όπως πρέπει
με όλη σου την ψυχή

Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας
εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς

Και ‘γώ θα πρέπει ξαφνικά
στου πόνου τη στιγμή
με την σπασμένη μου γροθιά
να κάνω δύναμη.
Για μένα o άνθρωπος αυτός
είναι ό,τι πέτυχα
είναι ο μεγάλος μου σταθμός
και ‘γώ κατέβηκα

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Εμβολιασμός σήμερα, όχι το φθινόπωρο
Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της Ηλιούπολης: Είναι μέλος της ΝΔ ο αστυνομικός;
Chevron Right