Media

Μάρα Ζαχαρέα – The 2Night Show: Το ζητώ κάθε χρόνο από το Star κι είναι σαν ανέκδοτο

Η Μάρα Ζαχαρέα άνοιξε το The 2Night Show για το 2023 μιλώντας για τη ζωή της και την πορεία της στη δημοσιογραφία.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προλόγισε την καλεσμένη του στο The 2Night Show, λέγοντας πως η συνέντευξή της βιντεοσκοπήθηκε πριν από μια εβδομάδα. Αλλά από τότε της έχει συμβεί ένα δυσάρεστο γεγονός καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: «Η πρώτη κυρία που κάνει ποδαρικό είναι η Μάρα Ζαχαρέα. Είναι αυτό που κάποιες φορές έρχονται παράξενες στιγμές που είναι μέσα στην ζωή. Όταν κάναμε την συνέντευξη, ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Από την συνέντευξη μέχρι σήμερα μεσολάβησε ο χαμός του μπαμπά της και σήμερα, αν δεν κάνω λάθος, έγινε κι η ταφή», είπε απευθυνόμενος στους τηλεθεατές.

Η γνωστή δημοσιογράφος στη συνέντευξη που προβλήθηκε είπε πως μετά από πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ, της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει δελτίο ειδήσεων και ειδικά στο Star: «Μου αρέσει που το Star μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω διεύθυνση ειδήσεων, δεν το κάνουν πολλές γυναίκες στην ιδιωτική τηλεόραση».

Βέβαια αυτό δεν μπορούσε να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη γιατί έπρεπε να αλλάξει το lifestyle δελτίο σε καθαρά ενημερωτικό. Όπως είπε η Μάρα Ζαχαρέα: «Ήταν καθαρά απόφαση του ιδιοκτήτη η αλλαγή του Star από lifestyle σε πιο ειδησεογραφικά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το πείραμα, ήθελε χρόνο και ακόμα θέλει. Τα πάντα μπορείς να αλλάξεις σε έναν άνθρωπο εκτός από τις πεποιθήσεις του. Θέλει πολύ χρόνο. Ακόμα κι εμείς που κάναμε ένα δελτίο διαφορετικό, ο τηλεθεατής ήθελε χρόνο μέσα στο κεφάλι του να το εισπράξει και να σε δει διαφορετικά, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αυτό σαν σφραγίδα του Star. Όλα αυτά κάνουν το δικό μου εγχείρημα αρκετά δύσκολο. Ένα κανάλι που δεν έχει brand ενημέρωσης, πρέπει εγώ να πω στις 8 στον τηλεθεατή και τώρα γύρνα να δεις εμένα. Δεν είναι εύκολο», τόνισε στον παρουσιαστή.

Συνεχίζοντας είπε πως κάθε χρόνο προτείνει στο κανάλι να εντάξει στο πρόγραμμά του ενημερωτικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο και τα πρωινά των καθημερινών: «Δεν μιλώ μόνο για την prime time. Πρωινές ενημερωτικές εκπομπές έχουν τα άλλα κανάλια, όπως και το ΣΚ ή και μια φορά το βράδυ. Εμείς δεν έχουμε. Το ζητώ κάθε χρόνο κι είναι σαν ανέκδοτο. Ξεκινώ ότι εγώ θα το ζητήσω γιατί είναι χρέος μου, εσείς θα μου πείτε όχι κι η ζωή συνεχίζεται», πρόσθεσε χαμογελώντας.

Το σχετικό απόσπασμα:

Με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο είναι μαζί 30 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μια κόρη. Η σχέση τους ξεκίνησε από μια γνωριμία την ώρα του ρεπορτάζ που κατέληξε σε γάμο. Σαν μητέρα είπε πως δεν ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με την κόρη της, αλλά τον γιο της τον έχει ταλαιπωρήσει λίγο. Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα της στο δελτίο ειδήσεων.

Όσα είπε η Μάρα Ζαχαρέα για τον γάμο της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Παραίτηση εκπαιδευτικού: Μέχρι πότε η αίτηση - Τι ισχύει για την ανάκληση
Καρέ - καρέ η κρίση των Ιμίων μέσα από το ημερολόγιο του Δήμου Βερύκιου
Chevron Right