Media

Survivor 2024 – Ανατροπή 3/3: Ο Γιώργος Λιανός έδωσε όλες τις αλλαγές – Ασυλίες, αποχώρηση και MVP

Από την Κυριακή 3/3 αλλάζουν όλα στο Survivor 2024 στις ασυλίες, την αποχώρηση και τον ρόλο του MVP.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμεναν οι κόκκινοι και οι μπλε παίκτες του Survivor 2024.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές είχαν μια ευχάριστη συνάντηση στις παραλίες τους, όταν είδαν τους νέους παίκτες, Παντελή Γιαννακάκη και Γιώργο Παπαχαραλάμπους να τους πλησιάζουν.

Οι προσθήκες αυτές, μία σε κάθε ομάδα, θα ενισχύσουν τις ομάδες μετά από τις τελευταίες αποχωρήσεις. Οι κόκκινοι παραμένουν αριθμητικά λιγότεροι για τον λόγο αυτό και ο αγώνας για την 1η ασυλία παίχτηκε στους 10 πόντους.

Παράλληλα ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου οι ασυλίες γίνονται 4, αφαιρώντας ουσιαστικά ένα μεγάλο προνόμιο από τον MVP παίκτη. Συγκεκριμένα είπε πως: «Ήρθε η ώρα για περισσότερο Survivor, πιο ποιοτικό, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες συζητήσεις πολλά παιχνίδια της Καραϊβικής. Αυτόματα αυτά τα 5 επεισόδια την εβδομάδα σημαίνουν ότι περνάμε σε ένα νέο σύστημα επιλογής υποψηφίων προς αποχώρηση. Πλέον περνάμε στις 4 ασυλίες την εβδομάδα από τις οποίες και θα βγαίνουν 4 υποψήφιοι».

Το φύλο της αποχώρησης θα κλειδώνει στην ψηφοφορία που θα δίνει τον δεύτερο άνδρα ή γυναίκα αντίστοιχα. Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός οι αλλαγές γίνονται μετά από την απαίτηση  του κοινού. Αυτό αμέσως έκανε πολλούς να υπολογίσουν πως το κοινό μέχρι πέρυσι ψήφιζε κι αν αλλάξει κι αυτό τότε η θέση τους στις καλύβες ίσως «τρίζει».

Οι αλλαγές αυτές βρίσκουν την ομάδα των Μαχητών χωρισμένη στα δύο. Μάλιστα ο Παντελής Γιαννακάκης δήλωσε στην κάμερα πως η πρώτη νύχτα στην καλύβα ήταν ανατρεπτική. Ενώ όπως είπε σημασία έχει να είναι όλοι εκεί την ώρα του αγώνα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παντελή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΕΔΕ για τον ασθενή που συνερχόταν από μέθη στον διάδρομο του Θεαγένειου
«Αδειάζει» τώρα την Ασημακοπούλου η Κεραμέως για τα email στους αποδήμους
Chevron Right