Media

Χάρι και Μέγκαν: Νέα συμφωνία με τη Spotify – τα πρώτα podcasts τα Χριστούγεννα

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, μετά από το deal με το Netflix, συμφώνησαν με τη Spotify για την παραγωγή σειράς podcasts.

Μετά από την συμφωνία τους με το Netflix, που σύμφωνα με τα βρετανικά μίντια, θα τους αποφέρει περισσότερα από εκατό εκατομμύρια, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με τη Spotify, την δημοφιλή υπηρεσία streaming που «φιλοξενεί» επίσης τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα, για τη δημιουργία σειράς podcasts.

Την παραγωγή των podcasts ανέλαβε η εταιρεία του ζεύγους Archewell Audio και τα πρώτα δείγματα θα είναι διαθέσιμα πριν από τα Χριστούγεννα και θα έχουν γιορταστικό χαρακτήρα.

Στόχος του δούκα και  της δούκισσας είναι να αναδείξουν ιστορίες ανθρώπων που έχουν ένα κοινό μήνυμα: Ελπίδα, αισιοδοξία και αλληλεγγύη.

Το ποσό που θα λάβουν ο Χάρι και η Μέγκαν για την νέα αυτή επιχειρηματική τους απασχόληση δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, πιθανολογείται ότι πρόκειται για αρκετά αρκετά εκατομμύρια.  

Ο επικεφαλής περιεχομένου και διαφήμισης της Spotify, Dawn Ostroff δήλωσε: «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μπορεί να μένουν στην Καλιφόρνια όμως η δύναμή τους οφείλεται στο status τους ως πολίτες του κόσμου. Είμαστε υπερήφανοι για την συνεργασία μας με τον δούκα και τη δούκισσα».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ματίνα Παγώνη: Ούτε το Πάσχα στα χωριά μας, με μάσκες και το καλοκαίρι
Αθηνά Λινού: Τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά οι ευχές για τα Χριστούγεννα
Chevron Right