Media

Ναταλία Γερμανού: Ζοριστήκαμε όλοι τότε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό OK! η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, μιλά για α επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Η γνωστή παρουσιάστρια για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά και για εκείνη τη ζόρικη, όπως αποκάλεσε, περίοδο της επαγγελματικής της πορείας.

«Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες».

https://www.instagram.com/p/CQihNCRp2CS/

Στην ερώτηση αν διαχειριζόταν διαφορετικά τώρα σε σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά: «Έτσι όπως ήταν τότε η κατάσταση, όχι. Τόσα χρόνια μετά όλοι είμαστε πια διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν καλό για όλους μας που έφυγα τότε».

Μιλόντας για τη χρονία που πέρασε είπε: «Η ωραιότερη και όχι μόνο γιατί είχαμε τα καλύτερα νούμερα της τριετίας. Ήταν μια ευλογημένη συνύπαρξη ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

https://www.instagram.com/p/CQbQFN4lV50/

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τσίπρας: Κρίσιμη για το μέλλον της Ευρώπης η συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων
Στανίσεφ σε Τσίπρα: Έδωσες τη μάχη για να μην βγάλει ο Σόιμπλε την Ελλάδα από το ευρώ
Chevron Right