Media

Διονύσης Σαββόπουλος και Χρήστος Δάντης μαζί «Στο σπίτι με το Mega»

Εκλεκτοί καλεσμένοι, αγαπημένοι καλλιτέχνες, συνόδευσαν τον Διονύση Σαββόπουλο στην τηλεοπτική του συναυλία στο «Στο σπίτι με το Mega»

Με τις δικές του ξεχωριστές «Μουσικές Ιστορίες» και μια παρέα αγαπημένων φίλων – ερμηνευτών με τους οποίους τους συνδέει η κοινή διαδρομή, ο Διονύσης Σαββόπουλος απογειώσε τη διάθεση το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου στις 21:00 από τη συχνότητα του Mega.

«Πολύ χαίρομαι που έχουμε μαζί μας τον Χρήστο Δάντη. Εμείς βέβαια του έντεχνου θεωρούμε ότι είναι άλλη όχθη αλλά εγώ δεν κόλλαγα ποτέ σε τέτοιες ταμπέλες. Αν κάποιος έχει φωνή, έχει φωνή. Γι’ αυτό αγαπώ ιδιαιτέρως και εκτιμώ τον συνάδελφο Χρήστο Δάντη».

Με αυτά τα λόγια ο Διονύσης Σαββόπουλος υποδέχτηκε στη μουσική σκηνή του MEGA τον Χρήστο Δάντη και μαζί ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, ταξιδεύοντας και ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές.

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πέτσας για Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Αντικειμενικότητα και ποιότητα, οι αξίες που περιφρουρούμε
Γώγος: Γύρω στις 15 Δεκεμβρίου η πρώτη χαλάρωση των μέτρων
Chevron Right