Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: Αυτοί είναι οι νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

Η γνωστή τηλεκριτικός απαρίθμησε τους κερδισμένους της φετινής δύσκολης τηλεοπτικής σεζόν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά από την ολοκλήρωση της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, κρατάει ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της για την επόμενη σεζόν.

Σε πρόσφατη συνάντησή της με τους δημοσιογράφους, η γνωστή δημοσιογράφος είπε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το Mega και επέμεινε ότι η Φαίη Σκορδά έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα τα σημεία με το Mega όμως οι τελικές υπογραφές αργούν ακόμα.

Απάντησε επίσης για τους κερδισμένους της φετινής σεζόν. «Είναι κάποιοι άνδρες. Όπως είναι ο Θάνος Κιούσης (το πραγματικό όνομα του Τόνι Σφήνου), ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Τάσος Ιορδανίδης. Επίσης, η Σταματίνα Τσμτσιλή και η Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτοί θεωρώ ότι είναι οι νικητές της φετινής χρονιάς και το αποδεικνύει και ο κόσμος και οι αριθμοί».

Το ενδιαφέρον στην τοποθέτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη είναι η επιλογή των 3 outsiders, Θάνου Κιούση, Φάνη Λαμπρόπουλου, Τάσου Ιορδανίδη, οι οποίοι άφησαν ισχυρό αποτύπωμα το προηγούμενο διάστημα μέσα από εκπομπές που κανείς δεν περίμενε το πόσο καλά πήγαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Οι Ελληνίδες κυρίες του ευρωκοινοβουλίου
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Θα έχει καύσωνα και το βράδυ
Chevron Right